AKP, 7 Şubat'ta mitinglere başlıyor

Anayasa değişiklik teklifinin TBMM Genel Kurulu'ndan geçmesinin ardından AKP sahalara iniyor. 7 Şubat'tan sonra başlayacak mitinglerle, halka anayasa...

Anayasa değişiklik teklifinin TBMM Genel Kurulu'ndan geçmesinin ardından AKP sahalara iniyor. 7 Şubat'tan sonra başlayacak mitinglerle, halka anayasa değişikliği anlatılacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da süreç içerisinde halkla buluşacak. Parti yönetimi de 81 ili kapsayan çalışmalarda bulunacak. Meydanlar, parti bayrakları yerine Türk bayraklarıyla donatılacak. Toplumun farklı kesimleri de sürece dahil edilecek. Sivil toplum kuruluşları, akiller, dernekler, vakıflar sürece destek verecek. AKP, anamuhalefetin iddialarına cevap veren kitapçıklar da hazırlattı. Kitapçıkla, mevcut sistemin istikrar değil kargaşa ürettiği vurgulanıyor. Bu kitapçıkların 81 ile gönderileceği öğrenildi. 

#

23 Oca 2017 - 11:46 Kocaeli- Siyaset

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Hasan - Yaşamayı arzu ettiğiniz on ülke yazın birde yaşamak istemediğiniz on ülke yazın internetten araştırın hangi sistemle yönetiliyor diye ben yaptım ABD hariç yaşamak istediğim ülkeler parlamenter sistemle yönetiliyor mesele bu kadar basit.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Ocak 11:46