AKP Derince’de hedef yüzde 65

16 Nisan tarihinde yapılacak referandum süreci öncesi AKP Derince İlçe Başkanlığı, Zübeyde Hanım Kültür Merkezi’nde bir bilgilendirme toplantısı düzen...

16 Nisan tarihinde yapılacak referandum süreci öncesi AKP Derince İlçe Başkanlığı, Zübeyde Hanım Kültür Merkezi’nde bir bilgilendirme toplantısı düzenledi. Referandum günü görev yapacak olan üyelere yönelik olarak düzenlenen Sandık Kurulu Görevlileri Eğitim ve Değerlendirme Toplantısı’na katılım yoğun oldu.

 

“15 TEMMUZ’LAR BİR DAHA OLMASIN”

AKP Derince İlçe Başkanı İbrahim Şirin’in ev sahipliğindeki toplantıya il başkanı Şemsettin Ceyhan, Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman, meclis üyeleri ve partililer katıldı. Toplantıda konuşan İlçe Seçim İşleri Başkanı Ramazan Bostan, referandum sonucunun yeni 15 Temmuz’ların yaşanmaması için önemli olduğunu dile getirdi.

 

HEDEF YÜZDE 65

İlçe başkanı İbrahim Şirin de bin bir emekle topladıkları evet oylarının seçimde yapılabilecek bir hatayla zayi olmaması için daha çok çalışacaklarını dile getirdi. Son konuşmayı yapan il başkanı Şemsettin Ceyhan ise, “11 seçimi alnımızın akıyla geçtik. Fakat 16 Nisan’da yapılacak olan seçim memleket meselesidir. Bir oy bile zayi edilmemeli. Derince’den referandumda yüzde 65 oy oranı bekliyorum” dedi.

#

24 Mar 2017 - 14:11 Kocaeli- Siyaset

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.