AKP Gebze’de eğitimler tamam

AKP Gebze’de yapılan rutin seçim çalışmalarının yanı sıra teşkilat içi eğitimlere de önem veriliyor. SKM yöneticileri mahalle temsilcileri ile sık sık...


AKP Gebze’de yapılan rutin seçim çalışmalarının yanı sıra teşkilat içi eğitimlere de önem veriliyor. SKM yöneticileri mahalle temsilcileri ile sık sık bir araya geliyor

AKP Gebze Seçim İşleri başkanlığı bünyesinde yapılan çalışma kapsamında sandık görevlilerine yönelik verilen eğitimler devam ediyor. Yapılan çahlışmalarla ayrıca mahalle bazlı sokak sokak durum analizi yapılarak teşkilat mensupları bilgilendiriliyor. AKPG ebze SKM yöneticileri, önceki gün de Hürriyet ve Ulus mahallelerinin yöneticileriyle bir araya gelerek istişarede bulundular.

GEBZE SEÇİME HAZIR
Yapılan seçim çalışması toplantılarında AKP Gebze Seçim İşleri Başkanı Selami Kural, İlçe SKM Başkanı Mustafa Yıldıztekin ve parti yöneticileri, toplantıların verimli geçtiğini; yapılan istişarelerde şekillenen stratejilerle mahallelerde çalınmadık kapı bırakmayacaklarını ifade ederek, teşkilatlarının seçime hazır olduğunu belirtti.

#

29 Ara 2013 - 12:15 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.