AKP İl Başkanı Şemsettin Ceyhan: 380 milletvekili çıkartacağız

AKP Derince İlçe Teşkilatı’nın 62’nci İlçe Danışma Meclisi toplantısı Zübeyde Hanım Kültür Merkezi’nde yoğun katılım ile yapıldı. Danışma meclisine A...

AKP Derince İlçe Teşkilatı’nın 62’nci İlçe Danışma Meclisi toplantısı Zübeyde Hanım Kültür Merkezi’nde yoğun katılım ile yapıldı. Danışma meclisine AKP İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, Derince İlçe Başkanı İbrahim Şirin, İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman, Derince İlçe Kadın Kolları Başkanı Züleyha Uslu, Derince İlçe Gençlik Kolları Başkanı Tanju Yılmaz,  milletvekili aday adayları ve parti teşkilatı katılım gösterdi. Danışma meclisinin yapıldığı salonda “Ustada Kalırsa Bu Öksüz Yapı, Onu Sürdürmeyen Çırak Utansın!” yazılı pankart asılması dikkat çekti. Pankartta Genel Başkan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın fotoğrafları yer aldı.

 

EN AZ 33O VEKİL

Danışma meclisinin açılış konuşmasını Derince İlçe Başkanı İbrahim Şirin yaptı. Şirin, yenilenen bir ilçe kongresi geçirdiklerini söyleyerek, “En zor süreç kongre sürecidir ama disiplin ve hiyerarşi ile atlattık. Hedefimiz belli en az 330 milletvekili ve bir anayasa yapmak. Bunun içinde çalışacağız. Girilmedik sokak bırakmayacağız. Halkımızın önce evine sonra gönlüne girip partimizi iktidara taşıyacağız ifadelerini kullandı.

 

DERİNCE’Yİ NELER BEKLİYOR?

Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut proje sunumu yaptı. Derince’yi Neler Bekliyor? adlı sunumunu sergileyen Bulut, “Otoyol bağlantı projesi ve liman entegrasyonu çalışmasını başlattık. 2015’in 6. Ayından sonra tamamlanmasını arzu ediyoruz. Otoyoldan çıkan veya Derince Limanından otoyola girecek olan araçların D100 karayoluna girmeden direk bağlantı sağlanacağı bir projemiz var. Otoyolu rahatlatma ve  E5 trafiğini meşgul etmemek için düzenlediğimiz bir proje 2017 tamamlanmasını düşünüyoruz. Bu projeler Derince’nin hazır olduğunu gösteren bir projedir” diye konuştu.

 

ANKET SÜRECİ

Danışmada en son konuşan İl Başkanı Şemsettin Ceyhan yapılan il kongresinin ardından hem teşkilat çalışmalarına başladıklarını hem de seçim sürecini başlattıklarını kaydetti. Ceyhan her milletvekili aday adayına eşit mesafede yaklaştıklarını sözlerine ekledi. Konuşmasının devamında Ceyhan şöyle konuştu: “Yapılacak olan kamuoyu anketlerimiz var. Bütün adaylarımız bütün ilçelerin STK’larına ve seçmenlerine gidip kendilerini tanıtacaklar. Bu anket ile sürecimiz tamamlanacak ve 11 kişilik liste oraya çıkacak. Geri kalanlar kötü oldukları için değil, nasip olmadıkları için dışarıda kalacaklar”

 

BİZ BUNLARI ZAMANINDA YEDİK

“Sandıklardaki toplantılarımızı bitirdik ve şimdi tüm mahalle başkanlarımızı bir araya getirip toplantı yapacağız. Sonuç biz genel seçimlerde en yüksek oyu Derince’de ve Kocaeli’de nasıl alabiliriz bunu düşüneceğiz. Bu ülke birileri tarafından ekonomik operasyona maruz kaldı. Birileri farklı yollarla doları arttırdı. Bugün Berkin Elvan kardeşimizin birinci ölüm yıl dönümü. Bugün sokakları tekrardan karıştırmaya çalıştırdılar. Bizim bir iç güvenlik yasamız var. Gece gündüz vekillerimiz bunun için çalışıyor. Bunların yapabileceği başka yol kalmadı. Evlatlarını ama öyle ama böyle ölüme teşvik et. Biz bunları 60’ta yedik 70’te yedik 80’de yedik. Bugün 18-20 yaşında ki gençler zannediyorlar ki Türkiye hep böyle”

 

KILIF BULUYORLAR

“Sakın bu toplantıları küçümsemeyin. Çünkü 7 Haziran da ki yapacağımız seçim bizim iktidara gelmemiz veya iktidarda kalmamız için yapılan seçim değil, bu seçim Yeni Türkiye’nin, yeni anayasanın ve çözüm sürecinin altının bağlanacağı seçimdir. Hep birlikte 380 milletvekili çıkartacağız. 88 gün var gücüyle çalışacağız. 3 sene bir daha seçim yok. Gece gündüz çalışacağız. Rakiplerimize bakıyoruz. Paralel köşe yazarları diyor ki ’Seçimler şimdiden şaibeli’ neymiş sandık görevlileri hep AK Partiliymiş. Kardeşim sende koy görevli. Şimdiden sonuç belli diye kılıf buluyorlar” Serkan BORLAK

#

12 Mar 2015 - 10:52 Kocaeli- Siyaset

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

rahmiyeli - ah be şemso sende erdoğanın arkasına saklanmayı uygun görmüşsün anlaşılan, kocaelide kaç vekil çıkaracaksın omu söylesene

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Mart 10:52