AKP Kartepe’den coşku dolu piknik

Genel seçimlerden zaferle çıkan AKP’da kutlamalar devam ediyor. AKP Kartepe İlçe Teşkilatı tarafından Seka Kampı’nda kutlama amaçlı piknik düzenlendi....

Genel seçimlerden zaferle çıkan AKP’da kutlamalar devam ediyor. AKP Kartepe İlçe Teşkilatı tarafından Seka Kampı’nda kutlama amaçlı piknik düzenlendi. Piknikte, seçimde emeği geçenlere plaket verildi.

AKP’nin Kocaeli teşkilatları, genel seçimlerde alınan zafer sonrasında kutlamalara devam ediyor. AKP Kartepe İlçe Teşkilatı tarafından seçim başarısı kutlaması ve 8. ilçe danışma meclisi toplantısı Seka Kampı’nda yapıldı. Piknik havasında geçen programda 12 Haziran genel seçimlerinde mahalleler arasında en çok oy çıkaranlara plaket verildi. Yüzde 77.53 oyla 1. olan Fatih Sultan Mahallesi’nde Seyfettin Yiğiter, yüzde 76.93 oy ile 2. olan Bağdat Mahallesi’nde Ufuk Çubuk, yüzde 75.55 oy ile 3. olan Hacı Halim Mahallesi’nde Yılmaz Güngör ve köyler arasında yüzde 89.22 ile 1. olan Örnekköy’de İbrahim Kalender plaket aldı.

PLAKET VERİLDİ
Danışma meclisinde AKP Kartepe İlçe Başkanı Hasan Kandaz, İl Kadın Kolları Başkanı Sevim Balaban, İl Gençlik Kolları Başkanı Nihat Arslan, İlçe SKM Başkanı İbrahim Bahri Özyılmaz ve 2007 genel seçimlerine göre yüzde 23.92 sıçrama yapan Kartepe Mahallesi’nde İsmail Aksüt’e de plaket takdim edildi. Programda ayrıca AKP Kartepe İlçe Teşkilatı bünyesinde bulunan 52 mahalle ve 10 köy temsilcisine plaket verildi. Saat 18.00’de başlaması gereken program, saat 18.40’da çocuk mehteran takımının gösterisi ile başladı.

FIKRA ANLATTI
Açılış konuşmasını yapan Kandaz , “İstikrarın sürmesi için bu ekip gece gündüz çalıştı. Başarıda emeği olan herkese teşekkür ederim. Seçim bayram havasında geçmiştir” dedi. Programa katılan AKP Kocaeli Milletvekili Muzaffer Baştopçu, teşekkürle başladığı konuşmasını fıkrayla bitirdi. Baştopçu’nun fıkrası yine herkesi güldürdü. Programa ayrıca milletvekilleri Fikri Işık, Sibel Gönül, İlyas Şeker, Zeki Aygün, Mehmet Ali Okur, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Özak, AKP İl Başkanı Mahmut Civelek, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, İl Genel Meclis Başkanı Fahim Kılıç ve çok sayıda AKP’li katıldı.

#

25 Haz 2011 - 16:21 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.