AKP Körfez’den Başkent çıkarması

AKP Körfez İlçe Kadın Kolları Başkanı Nesrin Duran ve yönetim kurulu üyeleri, AKP Genel Merkezine nezaket ziyareti gerçekleştirdi. Körfez kadın kollar...

AKP Körfez İlçe Kadın Kolları Başkanı Nesrin Duran ve yönetim kurulu üyeleri, AKP Genel Merkezine nezaket ziyareti gerçekleştirdi. Körfez kadın kolları üyeleri ayrıca Kocaeli milletvekilleriyle TBMM’de görüştü

AKP Kocaeli Milletvekili Muzaffer Baştopcu’nun eşi Hale Baştopçu’nun konuğu olarak Ankara’ya giden, AKP Körfez İlçe Kadın Kolları Başkanı Nesrin Duran ve yönetim kurulu üyelerine, Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan’ın eşi Ayşe Hanım da eşlik etti. Başkan Duran ve beraberindeki heyet, sırasıyla Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Güldal Akşit ve Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı İsmail Karaosmanoğlu’nu ziyaret ettiler. Daha sonra TBMM’ye geçen, kadın kolları yönetimi AKP Kocaeli Milletvekilleri İlyas Şeker ve Fikri Işık ile görüştü.

TEŞKİLATI MOTİV ETTİ
Meclis çalışmalarını yerinde görme imkanı bulduklarını ifade eden Başkan Nesrin Duran, “Milletvekillerimizle, bugüne kadar olduğu gibi, bugünden sonrada Körfezimize ve Kocaeli’mize en güzel şekilde hizmet edeceğiz” dedi. AKP’li kadınların Ankara’da son durağı Anıtkabir ziyareti oldu. Nesrin Duran yaptığı açıklamada, Ankara ziyaretinin çok verimli geçtiğini, teşkilatı motive ettiğini, birlik ve beraberliklerini güçlendirdiğini söyledi.

#

09 Ara 2011 - 11:16 Kocaeli- Siyaset

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.