AKP, yıl sonuna kadar yenilenmesini tamamlayacak

AKP İl Başkanı Şemsettin Ceyhan geçtiğimiz Pazar günü Ankara’da gerçekleştirilen 3. olağanüstü büyük kongrenin ardından partisinin il binasında kent v...

AKP İl Başkanı Şemsettin Ceyhan geçtiğimiz Pazar günü Ankara’da gerçekleştirilen 3. olağanüstü büyük kongrenin ardından partisinin il binasında kent ve ülke gündemine dair açıklamalarda bulundu. Ceyhan basın açıklamasında, “3. Olağanüstü kongremizi büyük bir coşkuyla icra ettik. Kurucu genel başkanımızı karşılamamızı ve onunla böyle bir kongreyi yapmaktan mutluluğumuzu buradan paylaşmak istiyoruz. AK Parti kaldığı yerden daha hızlı bir şekilde önümüzdeki hedeflere ulaşmak için şimdiden çalışacak. Bunun esas sahibi 16 Nisan’da “Evet” oyu veren vatandaşlarımızdır. Bizle toplam 69 otobüsle katıldık, 13 kadın kollarımızdan 43’te gençlik kollarımızdan araç kaldırıldı. 4 binin üzerinde bir katılım yaptık. Mesele o tarihi ana şahit olmaktır. Bu manada bizler için farklı bir duygu oldu” dedi.

 

“KOCAELİ SALONA DAMGA VURDU”

“3. Olağanüstü büyük kongremizde salondan çıkanlara aklınızda kalan iki şey söyleyin deseniz birincisi kurucu liderimizin konuşması ikincisi ise Kocaeli gençliğinin coşkusuydu” diyen Ceyhan, “ Bitmeyen enerjileriyle tüm salona coşku verdiler. Tüm gençlerimizi tebrik ediyoruz. Nüfus olarak bizden büyük şehirler var, Ankara, İstanbul, İzmir var. Bu iller sayısal olarak bizden fazla ama salonda Kocaeli salonda tek başına Kocaeli her zamanki yerinde afişleriyle kongreye damga vurdular. Başta gençlik kolları il başkanımıza ve tüm gençlerimize teşekkür ediyorum. Birçok il bakışta çıkışta bize bu işi sordu” şeklinde konuştu.

 

“KOCAELİ MÜSTESNA BİR YERDE”

“Merkez Karar Yürütme Kurulu’na (MKYK)  bir milletvekilimiz girdi” diyen Ceyhan, “ Süreç gösteriyor ki artık Kocaeli bakanıyla, MKYK üyesi Zeki Aygün’le sayın Cumhurbaşkanımızın kalbinde müstesna bir yerde. İsimler bizim için önemli değil. Kocaeli’den temsilen Zeki Aygün teşkilatlardaki emeğiyle göğsümüzü kabartmıştır. Kendi vazifesi hayırlı uğurlu olsun. Çatıdaki görselimizde değiştiriliyor” değerlendirmesinde  bulundu.

 

STK’LARA İFTAR DAVETİ

Ramazan ayına giriyoruz. Teşkilatlar olarak ramazanın ruhuna uygun olarak şatafattan uzak bir şekilde geçireceğiz. Teşkilatımızı gönül sofralarına misafir olacak. Bu tip programlar başlayacak. Ben de en az 1 kere her ilçede gönül sofrasına katılım göstereceğiz. Bu programların dolu dolu olmasını sağlayacağız. Var gücümüzle çalışacağız. STK iftarlarımızın üçüncüsünü 9 Haziran’da uluslar arası fuar merkezinde icra edeceğiz. Kentimizde aktif faaliyet gösteren STK’ya ulaşacağız. Herkesi temsil bağlamında davet edeceğiz. Ramazanın siyasetle anılmasından çok birlik içerisinde yaşamak istiyoruz. Antikkapı’da her yıl yaptığımız iftar programını 17 Haziran’da yapacağız.

 

KONGRELER YIL SONUNA KADAR TAMAMLANACAK

Ceyhan, “MHP’de kongre oldu. O günde bizim kongremiz vardı. Kendisini arayıp tebrik ettik. Aydın beyi mazbatasını aldıktan sonra ziyarette de bulanacağız” dedi. Kongre takvimine ilişkin açıklamalarda bulunan AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, “MKYK oluşturuldu. MYK oluşturulacak. Ardından takvim belirlenecek.  Cumhurbaşkanımızın Pazar günü yaptığı konuşmada, yılsonuna kadar il kongreleri seviyesinde kongreleri bitirme yönünde bir konuşması oldu. 2018’de yenilenmesini tamamlamış bir teşkilat yapılanması olacaktır” dedi.

 

2 BUÇUK YIL KOLAY GEÇMEDİ

İl başkanlığı döneminin kolay geçmediğini ifade eden Ceyhan, “2 buçuk yıl kolay geçmedi. Şu ana kadar 30’a yakın il başkanı değişti AK Parti’de. Ama bunu siz bilmezsiniz. Bunun istişareleri Ramazan’dan sonra yapılır. Kocaeli’deki başarının temeli teşkilatların çalışmasıdır. Kocaeli’nin böyle bir ruhu var. Bu ruhu bozmamak lazım” değerlendirmesinde bulundu. Serkan BORLAK

#

23 May 2017 - 13:59 Kocaeli- Siyaset

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

v.rıza - önce KARTEPEDEN baslamalısın kardes hem kadın kolları hem yönetim mübarek sanırsın eş dost birlik kulubu arkadas menfaat grubları olusmus sayın ceyhan efendi bir el at

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Mayıs 13:59
01

Gebzeli - Ceyhan sen dahil Bütün Teşkilatlara güle güle yeter bıktık sizlerden 10 senedir ve çoğunuz Trilyon sahibi oldular hemde herkez biliyor düne kadar sokaklarda 5 parasız gezenler şimdi fabrikalardan parti kanalıyla iş yapankar 1 e 10 kazananlar

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Mayıs 13:59