AKP’den savunma: İstifa yok

AKP İzmit İlçe Siyasi ve Hukuki İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Sami Çınar ve İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanı Muharrem Tutuş, kamuoyunda ilçe ge...

AKP İzmit İlçe Siyasi ve Hukuki İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Sami Çınar ve İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanı Muharrem Tutuş, kamuoyunda ilçe gençlik kollarında çıkan istifa haberleri üzerine açıklama yaparak böyle bir şeyin olmadığını açıkladılar.

AKP İzmit İlçe Gençlik kollarında istifaların yaşandığı yönünde çıkan haberler sonrasında Siyasi ve Hukuki İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Sami Çınar ile İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanı Muharrem Tutuş tarafından parti binasında basın açıklaması yapıldı. Basın açıklamasında konuşan İlçe Gençlik Kolları Başkanı Tutuş, “Uzun süredir yüksek tempo içerisinde çalışıyoruz. Ankara dönüşü sonrasında biraz yoğunluk sona erdi. Bazı basın yayın organlarında aslı astarı olmayan haberler çıktı. İl başkanlığımıza, ilçe başkanlığımıza yazılı bir istifa söz konusu değildir. Önümüzde ki günlerle gereken açıklama yapılacaktır. Şuanda söylenecek olan bu iş netleştiğinde her şey ortaya çıkacaktır” dedi.

KİMSENİN HABERİ YOK
Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Sami Çınar da “Bizlere ulaşan bir istifa yok. Yazılı sözlü istifa söz konusu değildir. Bu haber internete düştüğü zaman 52 mahalle başkanıyla birlikte parti binasında Yakup Karaaslan ile toplantıdaydık. Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Havzullah Yaydemir ise Alikahya bölgesinde toplantıdaydı. Haberler karşısında hayret içerisinde kaldık. Bu iki arkadaş can ciğer durumundadır. Böyle bir şey yoktur. Mahalle başkanlarımızda sorun yoktur. Toplantı halindeyken onlara bu haberi ben verdim. Bu haberin nereden çıktığını bilmiyoruz” açıklamasında bulundu.

#

03 May 2012 - 17:10 Kocaeli- Siyaset

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.