AKP'li adaylar Ankara yolcusu

AKP’de İlçe başkan belli olmayan Kandıra, Körfez’de mülakat için belirlenen aday adayları Ankara’ya gitti. Saat 19.00’de Genel Merkez’de Teşkilat Başk...

AKP’de İlçe başkan belli olmayan Kandıra, Körfez’de mülakat için belirlenen aday adayları Ankara’ya gitti. Saat 19.00’de Genel Merkez’de Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş, Bölge Koordinatörü Murat Yıldırım, İl Koordinatörü Osman Boyraz, aday adayları ile mülakat yapacak. Mülakatın ardından Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş iki ilçenin başkan adayını açıklayacak. 

 

HER İLÇEDEN ÜÇ İSİM

7 Eylül’de temayülü yapılan ve 21 Ekim’de kongresi gerçekleştirilecek olan Körfez’de 12 aday adayı arasında yapılan mülakat ve istişarelerin ardından üç isim belirlendi. Körfez’de Şener Söğüt, Fehmi Öztürk ve Halil Küçük Ankara’ya gidecek isimler. 4 Ekim’de kongresi yapılacak olan Kandıra’da ise 8 aday adayı arasında Avukat İrfan Kurt, Erol Ölmez ve Ayhan Kılıç genel merkeze davet edildi. Adaylar İl Başkanı Şemsettin Ceyhan ile birlikte Ankara’ya gitti.

#

19 Eyl 2017 - 16:02 Kocaeli- Siyaset

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.