AKP’li gençler köyleri gezdi

AKP Kandıra İlçe Gençlik Kolları, çiftçilere seçim beyannamesindeki vaatleri anlatmak için köy köy dolaştı. Kandıra’nın köylerinde gerçekleştirilen z...

AKP Kandıra İlçe Gençlik Kolları, çiftçilere seçim beyannamesindeki vaatleri anlatmak için köy köy dolaştı. Kandıra’nın köylerinde gerçekleştirilen ziyaretlere İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman, Kandıra İlçe Gençlik Kolları Başkanı Murat Ölmez ve yönetimi katıldı. Programda çiftçilere, üzerinde ‘AK Parti Her Zaman Çiftçinin Yanında’ yazılı bir kilogramlık gübre ve yem torbası hediye edildi.

 

“HERKESİN YANINDAYIZ”

Emre Kahraman ve Murat Ölmez, hem tarlada çalıştı hem de hayvanları kendi elleriyle besledi. Bu proje için Murat Ölmez’e çok teşekkür ettiğini dile getiren Emre Kahraman, “AK Parti olarak 7’den 70’e herkesin yanındayız. Seçim beyannamemizi daha iyi anlatmak için gece gündüz durmadan çalışıyoruz” dedi.

 

“BİZE DÜŞEN KAPI KAPI DOLAŞMAK”

Murat Ölmez ise “Gençlere bu denli değer veren başka parti yok. Verilen bu değerin karşısında biz gençlere düşen de durmadan, yorulmadan, gece gündüz çalışmak, kapı kapı dolaşıp yapacaklarımızı ve yapacaklarımızın teminatı olan yaptıklarımızı anlatmaktır. Yaptığımız çalışmada çiftçilerimizin memnuniyetini gördükten sonra maksadın hasıl olduğunu görüyorum” şeklinde konuştu.

#

26 Eki 2015 - 13:44 Kocaeli- Siyaset

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.