AKP’li gençler miting için insan topluyor

    AKP İl Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Akın ve beraberinde partililer 3 Ağustos Pazar günü saat 15.00’da Cumhurbaşkanı adayı Başbakan Recep Tayyip E...

 

 

AKP İl Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Akın ve beraberinde partililer 3 Ağustos Pazar günü saat 15.00’da Cumhurbaşkanı adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla Perşembe Pazarı alanında yapılacak olan mitinge davet için ziyaretlerine devam ediyor. Bu kapsamda MTTB, Yesevi Ocağı ve Genç Kocaelililer Derneği’ne gidildi.

ÇAĞRIDA BULUNDU

Açıklamalarda bulunan Yusuf Akın, “Ben inanıyorum ki Kocaeli’mizin güzel insanları Pazar günü Perşembe Pazarı alanını coşkuyla dolduracak. Başbakanımızı, Cumhurbaşkanı adayımızı bağrına basacak. Ben buradan bütün hemşerilerimize çağrıda bulunuyorum. Pazar günü saat 15.00’da Perşembe Pazarı alanında buluşalım” dedi.

#

01 Ağu 2014 - 14:22 Kocaeli- Siyaset

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.