AKP’li gençlerle CHP’li gençler arasında arbede

Bunu hazmedemeyen CHP’liler ile AKP’li gençler arasında arbede yaşandı. Çıkan tartışma Karavar’ın ve çevredekilerin müdahalesiyle son buldu.   CHP M...

Bunu hazmedemeyen CHP’liler ile AKP’li gençler arasında arbede yaşandı. Çıkan tartışma Karavar’ın ve çevredekilerin müdahalesiyle son buldu.

 

CHP Milletvekili adayı Cuma Karavar, yaşanılan olayı şöyle anlattı, “Esnaf ziyareti yapıyorduk, haliyle herkesin elini sıkıyoruz. Yine gençlerden birine elimi uzattım tutma elimi dedi. Peki, deyip uzaklaştım. Peşimden küfür etti. Çocuklar niye küfür ediyorsun diye tartıştı. Ben AK Partiliyim onun elini melini sıkmam diyerek küfretmeye devam etti. Bir arbede yaşandı. Hemen müdahale ettim. ‘AKP’li olabilirsin tapada bilirsin ama 60 yaşındaki birine küfür edemezsin’ diyerek kendisini uyardım. Çevredekilerin müdahalesiyle yaşanan arbede giderildi. Çok üzgünüm” dedi. 

#

05 Haz 2015 - 17:58 Kocaeli- Siyaset

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

kemal aydın - o esnafa buradan söylüyorum. dükkanının kapısına yalnızca AKP liler girebilir diye yaz ki bizde CHPliler olarak alışveriş yapmayalım. tabi sıkıyorsa hadi bakalım

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 05 Haziran 17:58
01

Sedat Koçak - Cuma abiye bu terbiyesizliği yapan esnafın açık adresini istiyoruz!!!!!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 05 Haziran 17:58