AKP’li Korkmaz; Güzeller içinde en güzelini seçti

İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz ve yönetimi başarıyla çıkartılan listeyi değerlendirmek için ilçe binasında basın mensuplarıyla bir araya geldi. Sözler...

İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz ve yönetimi başarıyla çıkartılan listeyi değerlendirmek için ilçe binasında basın mensuplarıyla bir araya geldi. Sözlerine öncelikle yeni kabinede Başbakan Yardımcısı olan Fikri Işık’ı tebrik ederek başlayan Başkan Korkmaz, “Kentimizin gururu bakanımız başbakan yardımcısı olarak atandı. Onun devir teslimine bizlerde katıldık. Teşkilatımızın ağabeyi sayın Başbakan Yardımcımız Fikri Işık’ın yeni görevi hayırlı olsun. Geçen gün kent protokolümüzle Niğde’nin Bor ilçesin de bu milletin şehidi Ömer Halisdemir’in park açılışından sonra kültür merkezi açılışına katıldık. Gurur verici bir olaydı. Büyükşehir Belediye Başkanımıza da buradan teşekkür ediyoruz” diyerek kongre sürecini değerlendirmeye başladı.

 

TABİKİDE ÇOK GENİŞ BİR AİLEYİZ

Genel seçim havasında bir kongre gerçekleştirdiğini belirten Başkan Korkmaz, “Teşkilatımızda yenilenme ve tazelenme sürecimiz yaşanıyor. Çubuklu Osmaniye mahallerinde yüzde 100’e yakın, Tüysüzler Mahallesinde yüzde 50 katılımla ve diğer mahallelerimizin de yüksek katılımlarıyla başarılı bir delegasyon seçimi gerçekleştirdik. Ben bu heyecanla teşkilatlarımızın daim olacağını söyleyebilirim. Genel merkezimiz delege konusunda belli kriterler belirledi. Listelerimizde parti kuruluşundan bu güne hizmet veren, şuanda teşkilatlarımızda görev yapan her arkadaşımızın yer aldığını söyleyebilirim. Belki doğru bir liste değil, fakat en uygun liste oldu. Hamd olsun listemize de herhangi bir itiraz olmadı. Tabii biz çok geniş bir aileyiz. Güzeller içinden en güzelini seçiyoruz” dedi.  

 

ŞUAN ZATEN İLÇE BAŞKANIYIM…

Gelecek dönemde aday olup olamayacağı sorusuna Başkan Korkmaz, “7 yıldır birçok seçim geçirdik. Bunların hepsini büyük bir başarı ve uyu içerisinde karşıladık. Şuan için görevimin zaten başında ilçe başkanlığını yürütüyorum. Bu kente yaşıyoruz. Her zaman bu kente hizmet etmeye devam edeceğim. İlçe başkanı olarak ya da başka bir görevle. Bizim partimizde istişare kültürü vardır. Bizim için parti içindeki bu istişare sonucu önemlidir” diyerek açıklama da bulundu. Başkan Korkmaz, “Hedefimiz 2019 seçimlerinde partimizi nasıl iktidar yaparız biz onun derdindeyiz” diyerek önemli olanın partinin davasına hizmet etmek olduğunu belirtti.

 

50 KÖY DÖNÜŞÜME GİRECEK

Büyükşehir ve İzmit Belediyesi’nin köyleri dönüştürmeye başladığını belirten Başkan Korkmaz, “Köylerle ilgili imar çalışmaları konusunda şikayetler geliyordu. İzmit Belediyesi’nin yapmış olduğu Hakaniye Köy Konağı’nda Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zekeriya Özak, İzmit Belediyesi meclis üyelerimiz ve köy muhtarlarımızla bir araya geldik. Muhtarlarımızı dinledik, köylerimizin yaşanabilir olması konusunda imar sorununun çözüm noktasına dair görüşmeler yaptık. Her ne kadar yol çalışmaları, su hizmetleri yapılsa da köylerimizde çarpık yapılanma ve imarla ilgili çalışmalar yapılmıyordu. Farklı illerden gelen insanlara karşı satılan köy arazilerimiz vardı. Bu durumda bizim tarım arazilerimiz engelliyordu. Bizlerde yeşili ve doğal alanlarımızı nasıl koruyabiliriz anlamında değerlendirmelerde bulunduk” diyerek köylerin imarı konusunda çalışmaları hızlandıracaklarını söyledi.  Hatice ŞENTÜRK

#

26 Tem 2017 - 12:57 Kocaeli- Siyaset

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Mehmet Sezen - BAŞARILARININ DEVAMINI DİLİYORUM SONSUZ SEVGİ VE SELAMLAR.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Temmuz 12:57