AKP’Lİ KÜLTE TATLIKUYU’DA

AK Parti Gebze Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Külte, AK Parti Tatlıkuyu Mahalle Temsilciliğini ziyaret etti. Külte konuşmasında “Kuruluşundan bugün...





AK Parti Gebze Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Külte, AK Parti Tatlıkuyu Mahalle Temsilciliğini ziyaret etti. Külte konuşmasında “Kuruluşundan bugüne partimizin birçok kademesinde farklı görevlerde bulundum. Partimizin şahsıma tebliğ ettiği tüm görevleri başarılı bir şekilde yerine getirdim. Bundan önce gerek iletişim toplantılarımız vesilesi ile gerekse belediyemiz adına sık sık bir araya geldik ve Tatlıkuyu mahallemize nasıl daha iyi hizmet yaparız konuştuk. Şimdi ise Gebze'mize daha iyi hizmet etmek adına belediye başkan aday adayı olarak karşınızdayım. Yapılan temayül yoklamalarında şahsıma göstermiş olduğunuz teveccühten dolayı gerek mahalle temsilcimize gerekse siz değerli mahalle yönetimine teşekkürü bir borç bilirim” dedi.

#

16 Kas 2013 - 14:58 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.