AKP’li Sevil Özbek 2’nci yılını kutladı

AKP Körfez İlçe Kadın Kolları Başkanı Sevil Özbek, haftalık yönetim kurulu toplantısında, göreve gelişinin ikinci yılı ile ilgili slayt gösterimi yapt...

AKP Körfez İlçe Kadın Kolları Başkanı Sevil Özbek, haftalık yönetim kurulu toplantısında, göreve gelişinin ikinci yılı ile ilgili slayt gösterimi yaptı. Yönetim kurulu toplantısında AKP Körfez İlçe Başkanı Osman Badem ve eşi Zeynep Badem, Körfez Belediye Başkan Vekili Zeki Kurtuluş ile kadın kolları yönetimi hazır bulundu.

 

“HİZMET DOLU NİCE YILLAR”

Sevil Özbek’in 2’nci yılını kutlayan Osman Badem, “Körfez’in Ak kadınları bu süreçte bir çok başarıya imza attı. TPS’de Kocaeli ve Türkiye birincilikleri, Kocaeli’de ilk kez hayata geçen programlar ve Körfez’de üye konusundaki etkin çalışmalar Körfez İlçe Kadın Kollarının Sevil Özbek başkanlığında gerçekleşen ilkler olarak kayıtlara geçti. Özellikle teşkilat çalışmalarında uyum, istikrar ve dava ruhunu hiçbir zaman eksiltmeden sürdürerek başarının altyapısını oluşturan Sevil Özbek ve ekibine hizmet dolu nice yıllar diliyorum” dedi.

#

16 Oca 2017 - 11:12 Kocaeli- Siyaset

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.