AKP’liler karanfil dağıttı

AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayları, Anneler Günü nedeniyle Kocaeli’nin 12 ilçesinde annelere karanfil dağıttı.Kocaeli’nin 12 ilçesine dağılan AKP...

AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayları, Anneler Günü nedeniyle Kocaeli’nin 12 ilçesinde annelere karanfil dağıttı.

Kocaeli’nin 12 ilçesine dağılan AKP Milletvekili adaylarına AKP Kocaeli İl Başkanı Mahmut Civelek, Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve AKP İlçe Teşkilat yöneticileri de eşlik etti. AKP Kocaeli Milletvekili adaylarından, Sibel Gönül, İl Başkanı Mahmut Civelek ve Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ile birlikte İzmit, Fikri Işık Darıca, Muzaffer Baştopçu Kandıra, İlyas Şeker Körfez ve Derince, Zeki Aygün Gölcük, M.Ali Okur Dilovası, Sami Çakır Başiskele, Müge Olşen Karamürsel, Serkan Seyhan Kartepe, Yalçın Coştur ise Gebze merkez de karanfil dağıttı.

“ANNELER KUTSALDIR”
AKP İl Başkanı Mahmut Civelek, tüm annelerin değerli olduğunu haklarının ödenemeyeceğini ifade ederek, “Bu anlamlı günde tüm annelerimizi kutluyor, her annenin ellerinden öpülmesi gerektiğini önemle belirtiyorum. Çünkü anneler dünümüzün, bugünümüzün, yarınımızın var olmasını sağlayan en büyük etkenlerdir. Bizleri yetiştiren, emek veren, yarınımızın geleceği çocuklarımızı yaşama hazırlayan en değerli varlıklarımızdır. Kadınlarımızın büyük önem taşıdığı toplumumuzda onların her dileklerini bir görev bilerek saygıyla karşılayacağız. Her zaman erkeğin yanında olan, Kurtuluş Savaşımızda da en ağır yükü omuzlarında taşıyan annelerimizin anneler gününü en içten dileklerimle kutluyorum .” dedi.

#

09 May 2011 - 10:10 Kocaeli- Siyaset

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.