AKP'LİLER TOPLANDI

TSK'nın ülke yönetimine bütünüyle el koyulmuştur açıklamasından sonra tüm AKP'liler AKP il binası önünde buluştu. Yüzlerce kişinin Recep Tayyip Erdoğa...

TSK'nın ülke yönetimine bütünüyle el koyulmuştur açıklamasından sonra tüm AKP'liler AKP il binası önünde buluştu. Yüzlerce kişinin Recep Tayyip Erdoğan sloganları attığı kalabalık her geçen dakika kalabalıklaşıyor. İl binası önüne çok sayıda milletvekili partili yöneticileride geldi. Tüm partililer "Recep Tayyip Erdoğan'dan vazgeçmiyoruz" sloganları atııyor. Ahmet HAZER - Bülent EKİNCİ 

#

16 Tem 2016 - 00:05 Kocaeli- Siyaset

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

FATOŞ - Bu alanda akp değil türk halkı var yani akp binasında toplanıpta mutlaka akp li olmak gerekmiyor mutlaka akp ile ilgili birşey yazmanız gerekiyor ya haklısınız ama burda türk milleti toplandı ve bu vatanı kimseye vermeyiz.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Temmuz 00:05