Akşam saatlerine dikkat!

Meteoroloji'den yapılan açıklamada, kuvvetli yağışlar sebebiyle sel ve su baskını gibi oluşması muhtemel risklere karşı uyarı yapılarak şöyle denildi...

Meteoroloji'den yapılan açıklamada, kuvvetli yağışlar sebebiyle sel ve su baskını gibi oluşması muhtemel risklere karşı uyarı yapılarak şöyle denildi: "Yapılan son değerlendirmelere göre Marmara ve Ege Bölgesinde son 24 saatte 25 - 50 mm arasında yağışlar ölçülmüştür. Gerçekleşen bu yağışlara ilaveten batı kesimlerde devam eden yağışların bu akşam ve gece saatlerinde Aydın, İzmir, Manisa ile Çanakkale çevrelerinde, bu gece ve yarın Sabah saatlerinde Balıkesir, Bursa, Yalova, Kocaeli, Sakarya ve Düzce çevrelerinde kuvvetli (21 - 50 kg/metrekare) olması beklenmektedir. Yağışlar sunucu toprağın doygun hale gelmesi nedeniyle; yağışların yüzey akışına geçmesi, sel ve su baskını gibi olumsuzluklara sebep olması beklenmektedir".

#

26 Mar 2016 - 10:11 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.