Akşener’e saldırmak!..

İzmitli kardeşimiz Meral Akşener, pek çok insanın hayallerini bile aşan bir süreçle, Türk siyasal yaşamında yıldızı parlayan bir siyasetçi oluyor.

Hiç kuşku duymuyorum ki; Türk siyasal yaşamında “Meral Akşener zamanı” yakındır!

Akşener, partisi MHP’den “hukuk dışı” bir yöntemle ihraç edildi. MHP içinden büyük bir kitle bu haksızlığın, bu hukuksuzluğun farkında.

Ama ne olduysa, “Bahçeli hangi nedenlerle yakayı AKP’ye kaptırdıysa!” MHP’yi AKP’nin “yedek gücü” haline getirdi.

Bahçeli, “Başkanlık sistemi” üzerine MHP adına “evet” kararı verirken, partisinin yetkili organlarına danışmadı! “Ben yaptım oldu” mantığı ile hareket etti.

O güne kadar Bahçeli’ye ve MHP’lilere yönelik AKP’lilerden gelen ağır eleştiriler ve saldırılar unutuluverdi!

Ben bu yazımda, Akşener’in toplantılarını basmaya çalışan, olay çıkaran gençlere seslenmek istiyorum.

 

AKŞENER’e saldıran gençler; siz de mi unuttunuz?

  • MHP Kongresi için Türkiye’ye davet edilen Güney Azerbaycanlı Dr. Çehraganlı’yı uçaktan indirtmeden geri gönderen AKP yönetimi değil mi?
  • Kıbrıs Mücahidi Rauf Denktaş’a, “Burası Türkiye, git Kıbrıs’ta konuş” diye izin vermeyen AKP değil mi?
  • Uygur Türkleri lideri Rabia Kadir’in katılacağı konferansı iptal edip Türkiye’ye gelmesini engelleyen AKP değil mi?
  • MHP lideri Bahçeli’ye; “Ağzından salyalar akıyor!”, “Senden olsa olsa kafatası milliyetçisi olur”, “Türk milliyetçiliğine karşıyız, hepsine karşıyız”, “Bütün milliyetçilikleri ayaklarımın altına alıyorum”, “Bunlar, kandan beslenen vampirler”, “Ben Bozkurtlarla dolaşmıyorum, eşrefi mahluk olan insanlarla dolaşıyorum” diye hakaret edenler kimlerdi?

Genç kardeşim;

Barzani, Şivan Perver ve İbrahim Tatlıses’li Diyarbakır toplantısını hatırlar mısın?

Konserlerinde; “Abdullah Öcalan barış ve özgürlük savaşçısıdır. Terörist değildir. Terörist olan T.C’dir” diyen Şivan Perver’i iyi tanır mısın?

Bir zamanlar, “PKK’ya yardım ve yataklık eden Barzani’dir” diye eleştirdikleri Barzani’yi, o toplantıda; “Kürdistan Lideri” diye övevleri hatırlar mısın? Hatırlamıyorsan, bir zahmet internet ortamında incele ve gör, videoları halen yayımlanıyor!

Öte yandan;

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Adnan Tanrıverdi; “Eyalet sistemine geçilmeli. Türkçe ikinci dil olmalı” diyor! Sen ne diyorsun?

Şimdi, Türk halkına dayatılan Anayasa değişikliğinin 16. Maddesiyle, “Cumhurbaşkanı Kararnamesi” ile, Meclis’e ve halka danışmadan “Eyalet” kurulabilecek. Sen bunun farkında mısın?

Genç kardeşim;

Senin “aklın, mantığın, bilgin” yok mu?

Neden birilerinin dolmuşuna biniyorsun?

Otur, tek tek incele Anayasa değişikliklerini. Aklına, mantığına, vicdanına sığıyorsa “evet” dersin.

Senin gibi düşünmeyene saldırmanın anlamı nedir?

DEMOKRASİ bu mu?

DÜŞÜNCE ÖZGÜRLÜĞÜ bu mu?

Ben MHP’li değilim. Ama MHP’nin Türk siyasal yaşamında etkin bir siyasi oluşum olarak kalmasının ülkemiz için gerekli olduğu kanısındayım.

Ve sen şunu unutma; “Güneşin doğuşu nasıl engellenemezse, Meral Akşener’in Türk siyasal yaşamında etkin bir yer alması da önlenemeyecek!”

Kendini boşa yorma, kullandırma kardeşim!..

# YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazar Mustafa Küpçü - Mesaj Gönder

#

göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

04

Adem - Mustafa bey sizde gerçekleri yazan ve savunan ender şahsiyetlerden birisiniz ağzına yüreğinize sağlık

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Mart 18:15
03

MAHMUT - mustafacığım o zaman başarılı olduğunu iddia ettiğin insanlar parti kuracaklar vatandaşın karşısına çıkıp rüştünü ispat edecekler

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Mart 18:15
02

TURAN TÜRK - Badem bıyıklıları.bunlar bir fatiha okumasını bilmiyor kafataşçı milliyetçidediklerini apo katiline sayın dediklerini.şehitlere kelle dediklerini unutmadık.. onun içindirki bir ÜLKÜCÜ OLARAK HAYIR DİYECEĞİZ.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Mart 18:15


Anket Başiskele belediye seçimlerinde hangi adaya oy verirsiniz?
Tüm anketler