Aksoy’un makamı boş kalmıyor

Geçtiğimiz hafta Kocaeli Huzurevi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Olcay Ilıcalı ve yönetimi, Trabzon Dernekler Federasyonu Kadın Kolları Başk...

Geçtiğimiz hafta Kocaeli Huzurevi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Olcay Ilıcalı ve yönetimi, Trabzon Dernekler Federasyonu Kadın Kolları Başkanı Asuman Sula Durmuş ve yönetimi, Türkiye Harp Malulü Gaziler Dul ve Yetimleri Derneği İstanbul Anadolu Yakası Bölge Sorumlusu Oktay Kaya ve yönetimi, Altı Nokta Körler Derneği Kocaeli Şube Başkanı Lütfi İskeçe ve yönetimi, Aydın İli ve İlçeleri Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Olgun Koçak ve yönetimi, Kocaeli Ispartalılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Ali Aydemir ve yönetimi, Körfez Cumhuriyet Başsavcısı Alpaslan Kaplan Valimiz Sayın Hüseyin Aksoy’a ziyarette bulunarak görevinde başarılar diledi. Vali Aksoy, ziyaretten dolayı teşekkür etti. 

#

20 Eki 2017 - 15:16 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.