Akyel: Galibiyeti hak ettik

NET GOLLER KAÇIRDIK Erzurum maçında çok net goller kaçırdıklarını ifade eden Akyel şu şekilde konuştu: Geçen haftaki Ofspor deplasmandan 3 puanla dö...

NET GOLLER KAÇIRDIK

Erzurum maçında çok net goller kaçırdıklarını ifade eden Akyel şu şekilde konuştu: Geçen haftaki Ofspor deplasmandan 3 puanla döndük. Bu hafta da kendi sahamızda bu ligin en favori takımlarından, büyük bütçelerle kurulmuş Erzurumspor ile oynadık. 1-1 biten maçta çok net pozisyonları değerlendiremedik. Galibiyeti hak ettiğimizi düşünüyorum.

 

ONUR KIZSAK DA BİZİM TOPÇUMUZ

Rakibimiz 10 kişi kaldıktan sonra elimizdeki avantajı kullanamadık. Çünkü 3-4 dakika sonra bizim oyuncumuz kırmızı kart gördü. Maçın kalanında 10'a 10 mücadele ettik. Eğer 11 kişi devam etseydik galip gelirdik. Onur gibi tecrübeli oyuncunun bunu yapmaması gerekiyordu. Ama futbolda maalesef bu var. Ne kadar kızsak da Onur bizim iyi oyuncumuz. O, bu takımın en iyilerinden. Zamanla bunlar da olmayacak ve kartlar en aza inecek.

 

KARAR AĞIRDI…

Onur 'Düdüğün sesini duymadım" dedi. Doğrudur çünkü statta çok gürültü vardı. Şu da var. Düdüğün çalış anı ile Onur hemen hemen aynı anda hamle yaptı. Bakıldığı zaman ağır bir kart. Üzüldüm. Öyle bir hakeme yakışmadı. Yapacağımız bir şey yok. Kendi sahamızda berabere kaldığımız için bunu kayıp sayıyoruz fakat Erzurumspor gibi bir takımdan puan almak da aslında iyidir.

 

GRUPLARA KALMAK İSTİYORUZ

Maçın 90. dakikasında depar atıyorsak, arzumuz üst düzeydeyse demek ki takımda bir şeyler değişmiş. Birlikspor daha iyi yerlere gelecektir. Haftaya Sivas maçı var. Kazanıp yukarılara tırmanmaya çalışacağız. Kupada gruplara kalmak istiyoruz. Ancak futbolda ne olacağı belli olmaz. Elimizden gelenin en iyisini yapacağız. İnşallah kazanan taraf biz oluruz. Erdem ÖVÜÇ

#

23 Eki 2016 - 10:32 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.