Alçık ve ekibinden Türkiye birinciliği

AKP Körfez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Kadir Alçık ve ekibi Teşkilat Performans Sistemi (TPS) ağustos ayı değerlendirmesinde Türkiye ve Kocaeli biri...

AKP Körfez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Kadir Alçık ve ekibi Teşkilat Performans Sistemi (TPS) ağustos ayı değerlendirmesinde Türkiye ve Kocaeli birinciliğini elde etti. AKP Genel Merkezi tarafından 2015 yılı itibariyle devreye sokulan ve teşkilatların performanslarının değerlendirildiği oto kontrol sisteminde AKP Körfez İlçe Gençlik Kolları hem Türkiye genelinde, hem de Kocaeli genelinde 77 puanla birinciliği göğüsledi.

 

“VATANIMIZA SAHİP ÇIKTIK”

Konu ile ilgili konuşan Başkan Alçık, “15 Temmuz gecesi FETÖ terör örgütüne bağlı bir avuç eşkıya tarafından hain bir darbe girişimi gerçekleştirilmeye çalışıldı. Bizler millet olarak vatanımıza, devletimize, bayrağımıza, ezanımıza, başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve Başbakanımız Binali Yıldırım’a sonuna kadar sahip çıktık ve çıkmaya da devam edeceğiz. Bunun en güzel örneklerinden biri de Teşkilat Performans Sisteminde Türkiye ve Kocaeli birinciliğini göğüslüyor olmamız” dedi.

#

06 Eyl 2016 - 14:13 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.