Alemdar, Herfene gecesinde

Kocaeli Erzurumlular Derneği’nin tertip ettiği Herfene Gecesi büyük ilgi görürken Derince Belediye Başkanı Dr. Aziz Alemdar da bu özel günlerinde Erzu...



Kocaeli Erzurumlular Derneği’nin tertip ettiği Herfene Gecesi büyük ilgi görürken Derince Belediye Başkanı Dr. Aziz Alemdar da bu özel günlerinde Erzurumluları yalnız bırakmadı
Merkezi Derince İbni Sina Mahallesi’nde bulunan Kocaeli Erzurumlular Derneği’nin düzenlediği Herfene Gecesi büyük ilgi gördü. Kocaeli Erzurumlular Derneği Başkanı Avni Gözütok ve yönetim kurulu üyelerinin ev sahipliğinde yapılan geceye Derince Belediye Başkanı Dr. Aziz Alemdar da katılarak, bu özel günlerinde Erzurumluları yalnız bırakmadı.

OZANLAR VE ŞAİRLER KATILDI
Erzurumluların yoğun ilgi gösterdiği Herfene Gecesi, ozanlar ve şairlerin katılımıyla daha da renklendi. Erzurum kültürünün yaşatılması adına tertip edilen gecede ayrıca katılımcılara yöresel yemek ikramı da gerçekleştirildi. Programda kısa bir konuşma yapan dernek başkanı Avni Gözütok ise katılımlarından dolayı Başkan Alemdar ve konuklara teşekkür etti.

#

31 Ara 2013 - 13:50 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.