Alevileri sevindiren haber….

Doğan, cemevi SÖZÜ verdiTavşantepe Cemevi’nin düzenlemiş olduğu aşure etkinliği katılan İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Alevileri sevindirerek, “...

Doğan, cemevi SÖZÜ verdi
Tavşantepe Cemevi’nin düzenlemiş olduğu aşure etkinliği katılan İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Alevileri sevindirerek, “Arsa aldık, cemevi yapıp size tahsis edeceğiz” dedi

DOĞAN’DAN MÜJDELİ HABER
Muharrem ayı nedeniyle Tavşantepe Cemevi her yıl olduğu gibi bu yıl da aşure etkinliğini gerçekleştirdi. CHP Kocaeli Milletvekili Mehmet Hilal Kaplan, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan başta olmak üzere çok davetli katıldı. Aşure etkinliğinde yaklaşık bin adet aşure de dağıtıldı. Etkinliğe katılan İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Alevilere müjdeli haber verdi.

CEMEVİ YAPACAK
Cemevlerinin artık tepelerde değil, şehrin merkezlerinde yer almasını isteyen dernek üyelerine cevap veren Doğan, “Alevi kardeşlerimiz için aldığımız arsa aldık. Gerekli prosedürler tamamlandıktan üzerinde cemevi yapıp sizlerin hizmetine sunacağız. Biz birlikte ulus, millet, Türkiye olduk” dedi. CHP’li Kaplan da cemevlerinin ovalarda yer alması gerektiğine dikkat çekti.

#

30 Kas 2012 - 17:42 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.