Ali Asım Balkaya: Bana aç adam lazım

GEÇEN SEZONKİ HATALAR OLMAYACAK Derincespor ile 4. sezonunu geçirecek olan ve 3. Lig'in genel karakterini iyi bilen Teknik Sorumlu Ali Asım Balkay...

GEÇEN SEZONKİ HATALAR OLMAYACAK

Derincespor ile 4. sezonunu geçirecek olan ve 3. Lig'in genel karakterini iyi bilen Teknik Sorumlu Ali Asım Balkaya geçen sezonki hataların bu sezon olmaması için elinden geleni yapacağını ifade etti. Özellikle oyuncu grubunun başarıya aç futbolculardan olması için çalışmalar yaptıklarını ifade eden Balkaya, değişen statünün hem kendileri, hem de futbolcular için çok iyi olduğunu belirtti.

 

HİÇ BİR ZAMAN PES ETMEYECEKLER

Balkaya, kendini ifade etmek isteyen oyuncu grubu ile oynamaları gerektiğini ifade etti ve şu şekilde konuştu: "Futbolda artık başarıda istikrar arıyorlar. Ancak futbolcunun başarılı olmasının yanında, başarıya aç da olması gerekiyor. Hiç bir zaman yılmayan, pes etmeyecek, sadece takımın başarısını düşünecek isimler bizim ile birlikte yollarına devam edecek".

 

SÜPER AMATÖRDEKİ OYUNCULARA ŞANS VERDİK

Genç teknik adam Balkaya transfer politikasını ise şu şekilde değerlendirdi: "Geçen yıl ki transfer listesi elimizdeydi. Bu yıl da geçen yıl ki listeden oyuncularla temas halindeyiz. Hepsini tanıyorum. Bazı oyuncular aldık. Eskiden bizim ile birlikte olmuş, bizi tanıyan, kulübün yapısını bilen oyuncuları bünyemize dahil ettik. Süper Amatörden iki arkadaşımıza Derincespor'da oynama şansı tanıdık. Bu arkadaşlarımızı 1 ve 2. etap kampı süresince takip edeceğiz. Onlara bir şans verdik. Değerlendirip değerlendirememeleri kendi ellerinde."

 

GEREKİRSE FORVETSİZ DE OYNARIZ

Her bölgeye oyuncu alacaklarını ifade eden Balkaya "Kaleci, stoper, sağ bek ve sol bek alacağız. Bir santrafor ile görüşmelerimiz devam ediyor. Geçen sezon Yeşil Bursa'daki Yavuz'u istiyorum. Küçük pürüzler var. Çözülecektir diye umuyorum. Uzun yıllardır forvet sıkıntısı yaşıyoruz. Bu sezon iyi bir forvet olsun istiyoruz. Olmazsa da çok sorun olmaz, gerekirse forvetsiz de oynarız.

 

KONTENJANIN KALKMASI ÇOK İYİ OLDU

Statüdeki kontenjan değişikliğinin iyi olduğunu vurgulayan Balkaya "Kontenjanın kalkması hem futbolcular hem de bizim için iyi oldu. Kadrolar çok daha kaliteli olacak. Bu anlamda oyuncu alırken çok acele etmek istemiyoruz. Açıkçası sezon öncesi çalışmalar ve kadro yapılanması çok önemli çünkü bir nevi takımlar oyuncu sınavı da vermiş olacaklar. Geçen yıl özellikle sezonun ikinci yarısında çok hatalar yaptık. Biri hükmen Çankırı olmak üzere 3 maç kazandık yine de son 3 haftaya kadar Play-Off'u kovaladık. İyi bir bitirici oyuncumuz olsaydı, ligi bu şekilde bitirmezdik" diyerek sözlerini tamamladı. Erdem ÖVÜÇ

#

22 Haz 2015 - 12:30 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

hans - senden daha aç kim var en aç olan sensin başarısız adam bu sende başaramayacaksın çünki bilgin yok

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Haziran 12:30