Ali Asım Balkaya'dan gençlere yeşil ışık!..

PES EDEN BİR TARAFIM OLMADI Derincespor Teknik Sorumlusu Ali Asım Balkaya önceki gün sorularımızı yanıtladı. Balkaya, ilk olarak ligin son haftası...

PES EDEN BİR TARAFIM OLMADI

Derincespor Teknik Sorumlusu Ali Asım Balkaya önceki gün sorularımızı yanıtladı. Balkaya, ilk olarak ligin son haftasına kadar Play-Off'u kovalayacaklarını belirtti ve şu görüşlere yer verdi: “Yapımda çabuk pes eden bir tarafım olmadı. Oyunculuğum zamanında da böyleydi. Geçen sezon olduğu gibi, son haftaya kadar ilk 5'i kovalayacağız. Bu takım bir yerden kazanmaya başlayacak. O hafta da bu hafta olacak.”

 

GENÇLERİN HEPSİ BİZİM

Balkaya, ligin kalan haftalarında genç oyunculara şans vereceğinin altını çizdi ve "Yunus'u geçen haftaki Eyüp maçında sahaya sürdük. Diyarbakır maçında da 11'de başlattık. Oyundan almamızın nedeni direncinin düşmesiydi. Uğurcan'ı hiç kadroya alamıyorduk. O da yavaş yavaş girmeye başladı. Sakat ve cezalılar olunca genç arkadaşlarımız şans buluyor. Bu hafta da böyle olacak. 2000 doğumlu Kemal'i yine kadroya alıyoruz. Bu çocuk henüz 2000'li. Diyarbakır maçında skoru bulabilseydik Kemal'i oyuna alacaktım. Gençler bizim çocuklarımız. İyi olacaklar ve onların üzerinde ısrarcı olmakta fayda var " dedi.  

 

ÖNÜMÜZDEKİ SEZON İÇİN YATIRIM YAPIYORUZ

Balkaya önümüzdeki sezon için de yatırım yaptıklarını belirtti ve “Yunus'tan uzun yıllar faydalanabiliriz. İlk yarıdaki Sivas maçının ardından Ali Keten için -Milli takım yapar- gözü ile bakıyorduk. İkinci yarının ilk maçına da Milli takım hocaları gelmişti. Ancak şansız bir maç geçirdi. Kendisine de söyledim. -Kendi kalene gol atsan da ben seni oynatacağım- dedim. Yunus da aynı şekilde lig bitene kadar kadroda yer almaya devam eder. Bu oyuncular kötü de oynasa kötü koşmaz. Buna eminim" diyerek sözlerini tamamladı. Erdem ÖVÜÇ

#

02 Nis 2015 - 11:51 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.457.725 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.