Ali Beykoz yalanladı: İstifa yok sözleşmem bitti

Beykoz "Ortada istifa edecek bir durumum yok. Zaten sözleşmem bitti" açıklamasını yaptı.   31 MAYIS'TA BİTİYOR Gölcükspor'da başarılı teknik adam...

Beykoz "Ortada istifa edecek bir durumum yok. Zaten sözleşmem bitti" açıklamasını yaptı.

 

31 MAYIS'TA BİTİYOR

Gölcükspor'da başarılı teknik adam Ali Beykoz, dar futbolcu kadrosu ile bu sezon son derece başarılı bir grafik çizdi. 3. Lig Play-Off maçında Sivas 4 Eylül Belediyespor karşısında bitime 4 dakika kala kendi kalesine attığı gol sonrasında avuçlarından finali kaçıran Kırmızı Şimşeklerde Ali Beykoz'un 31 Mayıs itibari ile sözleşmesi sona eriyor.

 

ÖYLE BİR DURUM OLAMAZ Kİ

Başarılı teknik adam kendisi ile ilgili -İstifa etti- şeklin çıkan haberleri net bir dille yalanladı ve şu şekilde konuştu: "Benim Gölcükspor ile sözleşmem 31 Mayıs'ta sona eriyor. Ligler sona erdiği için haliyle benim ile Gölcükspor'un arasındaki yollar tamamen ayrılıyor. İstifa falan etmedim. Kısacası ortada istifayı gerektirecek bir ortam yok".

 

SADECE DİNLENMEK İSTİYORUM

Önümüzdeki sezon göreve devam edip etmeme konusundaki görüşlerini belirten Beykoz "Kulüp 30 Mayıs'ta olağanüstü kongreye gidiyor. Başkan göreve devam etmeyecek. Etse kongre kararı alınmaz. Kısacası şu an konuşacak kimse yok. 30'undan sonra ne olacağını görürüz. Devam etmem çok zor gibi. Gerçekçi olayım. Çok yoruldum. 1 yıl boyunca günde 4-5 saatlik uyku ile gezdim. Stresi de cabası. İlla ki hareket olur ama şu an teklifler falan geldiği de yok. Sadece dinlenmek istiyorum" ifadelerine yer verdi. Erdem ÖVÜÇ

#

21 May 2015 - 11:24 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.