Ali Çakır, KTO yönetimine aday

Mustafa Efe’nin vefatı ile başkanlık tartışmalarının başladığı Körfez Ticaret Odası’nda (KTO) Efe’nin yerine belirlenen yeni meclis üyesi yarın yapıla...

Mustafa Efe’nin vefatı ile başkanlık tartışmalarının başladığı Körfez Ticaret Odası’nda (KTO) Efe’nin yerine belirlenen yeni meclis üyesi yarın yapılacak olan meclis toplantısında kamuoyuna duyurulacak. Eksik olan bir üyenin tamamlanmasının ardından ise yönetim kurulu üyeleri ile başkanın belirlenmesi için süreç de başlamış olacak.

 

SEÇİM TARİHİ 3 KASIM

Yeni yönetim kurulu üyelerinin belirleneceği seçim için yapılan başvuru sonrasında İlçe Seçim Kurulu tarafından seçim tarihi olarak 3 Kasım günü belirlenmişti. Bu seçimle yönetim kuruluna 32 kişilik meclis üyesi arasından 2 asil ve 7 de yedek üye seçilmiş olacak. Yaşanan bu süreçle ilgili olarak da adaylar ortaya çıkmaya başladı bile.

 

ALİ ÇAKIR VE DOĞAN BOZKURT İLE ADAY

Körfez ilçenin tanınmış simalarından olan ve mevcut meclis üyeleri arasında yer alan iş adamı Ali Çakır, yönetim kurulu seçimlerinde aday olacağını açıkladı. Çalışmalara başlayan Çakır, Doğan Bozkurt ile birlikte seçimlere girerek yönetime girmeye çalışacak. Asil liste için başka adayların da çıkabileceği ve seçimlerin çekişmeli geçebileceği belirtiliyor.

 

“GRUPLAŞMA BİTECEK”

3 Kasım’daki seçimlerde KTO yönetimine girmek için aday olacağını dile getiren Çakır, “Yönetim kuruluna girmek için aday olacağım. Bu seçimlerde belirlenecek isimler odaya güç ve enerji katacak kişiler olmalı. Bu seçimlerde iç kavgalarla, çekişmelerle, gruplaşmalarla kaybedecek bir oda mı, yoksa ilçenin itici gücü olacak bir oda mı isteniyor göreceğiz. Aday olmamdaki amaç, gruplaşma ve ayrışmaların önüne geçmek, son dönemlerde kullanılan kin, nefret ve ayrıştırma diline son verip, barış, birlik ve kaynaştırmayı amaçlayan dile yer vermek. Gruplaşma odanın temeline dinamit koymaktır” dedi.

#

24 Eki 2016 - 13:24 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.