Ali Haydar Bulut: Muhtarlarımız bizim olmazsa olmazımız

İlçedeki sorunların tespit edilerek daha hızlı çözüme ulaştırılması amacıyla muhtarlarla istişareye büyük önem veren Derince Belediye Başkanı Ali Hayd...

İlçedeki sorunların tespit edilerek daha hızlı çözüme ulaştırılması amacıyla muhtarlarla istişareye büyük önem veren Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, 15 günde bir gerçekleştirdiği rutin toplantılara devam ediyor. 19 Ekim Muhtarlar Günü kapsamında gerçekleşen son toplantı bu kez Başkan Bulut’un makamında düzenlendi. Mahalle muhtarlarının yoğun ilgi gösterdiği toplantıda konuşan Başkan Bulut, ilk olarak 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle, tüm muhtarları tebrik etti.

 

“HEPİMİZİN TEK BİR AMACI VAR”

Derince’de hayata geçirdikleri hizmetlerin belirlenmesi ve sorunların çözümü noktasında muhtarlarla birlikte hareket ettiklerini söyleyen Başkan Bulut, “Muhtarlarımız bizim vatandaşlarımıza ulaşmamızdaki en önemli yardımcılarımız, olmazsa olmazımız. Bu yüzden kendilerini hiçbir zaman bizden ayrı görmedik ve görmeyeceğiz. Hepimizin tek bir amacı var o da Derince halkına daha iyi hizmet verebilmek. Birlikte hareket ettiğimiz sürece çok daha iyi eserlere imza atacağız” dedi.

#

21 Eki 2016 - 12:25 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.