Ali Koç, Gölcüklü fotoğrafçı Kanpara’ya neden teşekkür etti?

Gölcüklü sanatçı Zafer Kanpara, Uluslararası Fotoğraf Sanatı Federasyonu (FIAP) üyesidir…

Oldukça başarılı fotoğraflara imza attı…

FİAP unvanlı fotoğraf sanatçısı Zafer Kanpara, gece şimşek ve TÜRRAŞ görüntülü bir fotoğraf çekti.

Çok da güzel bir fotoğraf…

Kolay kolay o görüntüye rastlamak mümkün değil…

Kanpara’nın çektiği fotoğraf birçok sergide gösterildi.

Büyük beğeni topladı…

Ford Otosan Yönetim Kurulu Başkanı Ali Koç, bir sergide Zafer Kanpara’nın çektiği fotoğrafı gördü…

Çok etkilendi…

Biliyorsunuz TÜPRAŞ, Koç Holding bünyesinde bir şirket…

Ali Koç, fotoğrafı çeken Kanpara'ya ulaşılması için talimat verdi.

Koç, Kanpara'dan fotoğrafı satın almak istedi.

Kanpara, fotoğrafı almak isteyen Ali Koç’a fotoğrafı hediye etti.

Ali Koç da önceki gün Kanpara'ya önce mail attı, ardından da telefon ederek teşekkür etmiş…

Ali Koç’un Zafer Kanpara’yı arayıp teşekkür etmesi güzel bir davranış…  

Zafer Kanpara’nın da para istemeyip Ali Koç’a fotoğrafı hediye etmesi daha da güzel bir davranış.

Zira Kanpara, fotoğraf için yüklü miktarda bir para isteyebilirdi…  

Bunu yapmadı…

Kendisini tebrik ediyoruz…

Gölcük Fotoğraf Sanatı Derneği (FSD)’ nin kurucusu ve yönetim kurulu üyesi olan Zafer Kanpara'nın çok sayıda ödüllü fotoğrafı bulunuyor.

Zafer Kanpara’yı bu fotoğrafından dolayı kutluyor, başarıların devamını diliyoruz.

 

MHP’li Sancaklı, sorduğu  sorunun cevabını da versin

Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, TBMM’de kürsüden konuştu… Şöyle dedi, “ "Bin yıldır kardeş yaşadığımız bu ülkede neden bu noktaya geldiklerini kez daha hep beraber düşünelim" dedi.  Sancaklı bunları söylüyor da, kimlerin bu hale getirdiğini söylemiyor… Daha önce böyle bir kutuplaşma olmamıştı, daha önce hiçbir kadar ötekileştirme olmamıştı…

 

Güneş’ten Kaymakam  Yılmaz’a hayırlı olsun

Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yönetici/Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Güneş, geçtiğimiz ay Derince Kaymakamlığı görevine atanan Akın Yılmaz’ a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. Kaymakam Yılmaz’ ı makamında ziyaret eden Başhekim Güneş, hastanede yapılan çalışmalar ve sağlıkla ilgili konularda bilgiler aktardı. Bir Derinceli olarak ben de yeni kaymakamımıza başarılar diliyorum. Sayın Yılmaz’dan önceki kaymakam Mesut Yıldırım (Kastamonu’ya vali olarak atandı ) ile zaman zaman telefonla görüşürdük. Umarım yeni kaymakamımızla ve hemşerim olduğunu öğrendiğim Mustafa Güneş ile kısa bir zaman içinde görüşme imkanı bulurum.

 

 

 

Gölcük Devlet’e  fizik tedavi uzmanı

Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Dr. Esin Heval Şirintaş Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı. “1979 İzmit doğumlu olan Şirintaş ilk, orta ve lise eğitimini Kocaeli’nde tamamladı. 2003 yılında İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesini bitirdi. Kocaeli Üniversitesin’den Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon uzmanlığını alan Şirintaş, 2010 yılında Bolu Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesinde zorunlu hizmetini yaptıktan sonra Körfez Devlet Hastanesi’nde 3 yıl çalıştı. Dr. Şirintaş, son olarak Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’nde Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı olarak hasta kabulüne başladı. 2 çocuk annesi Şirintaş’a görevinde başarılar diliyoruz. .

 

CHP’li Tarhan’dan  Spor Bakanı’na çağrı!

CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, TBMM Genel Kurulu’nda spor kulüpleri arasında yaşanan sorunlara dikkat çekti. Konuşmasında hakemlerden spor kulüplerine, taraftardan federasyona kadar herkesin kendisini sorgulaması gerektiğini söyleyen Tarhan, kulüpler arası rekabetin dostluğun dışına çıktığına, hatta düşmanlık boyutuna geldiğine dikkat çekti. Bu çekişmelerin adeta bir terör sorunu gibi can yakacak boyuta gelmesinden duyduğu kaygıyı da belirten Tarhan,  Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’ın konuyla ilgili gereğini yapmaya çağırdı.

 

Mesleki Yeterlilik  Sınavları devam ediyor

Kocaeli Sanayi Odası öncülüğünde, MEYBEM kanalıyla, organize edilen Mesleki Yeterlilik Belgesi sınavları kapsamında 2016 yılında Çelik Kaynakçı, CNC Programcısı, Metal Sac İşleme, Makine Bakım sınavları gerçekleştirildi.  2017 yılında da Yeni talepler gelmeye devam ediyor…

14-15 Ocak 2017 tarihlerinde Çelik Kaynakçı mesleğinde çalışan 45 işçinin katıldığı sınav gerçekleştirildi. Önümüzdeki günlerde Kocaeli Sanayi Odası öncülüğünde devam edecek sınavlar ile Kocaeli’de Mesleki Yeterlilik Belgesi almayan kalmayacak.

Çelik Kaynakçı mesleğine ilave olarak, önümüzdeki günlerde Betonarme Demircisi, Ahşap kalıpçı, Metal Sac İşlemeci, Makine Bakımcı vb. sektörlerde çalışanlara yönelik Mesleki Yeterlilik Belgesi sınavları yapılacaktır.

 

Ahmet Şimşirgil’den  ‘Bilinmeyen Osmanlı’

Osmanlı İmparatorluğu üzerine çeşitli araştırmalar yapan ve yazdığı kitaplarla büyük bir hayran kitlesine sahip olan Prof. Dr. Ahmet Şimşirgil, bugün saat 19.00’da Tütünçiftlik Kültür Merkezi’nde Körfezlilerle buluşacak. ‘Bilinmeyen Osmanlı’ konusunun ele alınacağı konferansın moderatörlüğünü Orhan Karaağaç üstlenecek. Yazdığı kitaplarla büyük bir hayran kitlesine sahip olan Prof. Dr. Ahmet Şimşirgil, iki saate yakın sürecek konferansta yine bilinmeyen konulara değinecek.

 

# YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazar Mesut Akbulut - Mesaj Gönder

#

göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Başiskele belediye seçimlerinde hangi adaya oy verirsiniz?
Tüm anketler