Alikahya’da futbol heyecanı!..

Alikahya esnafının ve gençlerinin birlikte katıldığı, ana sponsorluğunu da PAKTAŞ seyahat sahibi İsmail Parlak’ın yaptığı Paktaş Alikahya Gençlik Tur...

Alikahya esnafının ve gençlerinin birlikte katıldığı, ana sponsorluğunu da PAKTAŞ seyahat sahibi İsmail Parlak’ın yaptığı Paktaş Alikahya Gençlik Turnuvası, Alikahya halı saha tesislerinde başladı. Turnuvaya katılımın ve ilginin yoğun olduğu gözlendi. İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Adnan Metin, Ak Aytaş Temizlik firmasının sahibi Aydın Burgul, Soykaya İnşaat sahibi Turan Kaya, Gökpen İnşaat sahibi Ayhan Gökmen gibi Alikahya’nın önde gelen iş adamları da turnuvayı yakından takip ediyor. Turnuvanın ana sponsoru İsmail Parlak turnuva hakkında açıklamada bulunarak “Alikahya halkı iyi günde, kötü günde ayrımcılık yapmadan yan yanadır. Bu turnuva ile bunu bir kez daha görmüş olduk” dedi ve Alikahya’nın birlikteliğine dikkat çekti.

 

GÖKMEN KARDEŞLER AÇIKLAMA YAPTI

Turnuvanın organizatörlüğünü yapan Muhammed-Raşit Gökmen kardeşler "Bu turnuva yarıştan, rekabetten çok kardeşliğin pekiştirilmesi olarak değerlendirilmeli. 12 takım, diğer deyişle 120 oyuncu birbiriyle komşu, hatta akrabalar. Bir faul olduğunda yerden kaldırmak faulü yapana düşüyor. Bu yönü ile bu turnuva aslında Türk futboluna örnek olabilecek bir turnuva. Diğer yandan bizlere her türlü desteği veren Alikahyalı esnaflarımıza, iş adamlarına Alikahya insanına teşekkür ediyoruz” dedi. Final maçı Pazar günü saat 10.00’da yanı yerde oynanacak. 

#

07 Haz 2016 - 16:29 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.