Alkışlar ÇYDD Kandıra Şubesi’ne

Kandıra’da iki önemli açılış yapıldı. Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Kandıra Şubesi tarafından Bozburun İlk ve Ortaokulu’na yaptırılan Atatü...

Alkışlar ÇYDD Kandıra Şubesi’ne
Alkışlar ÇYDD Kandıra Şubesi’ne
Haber albümü için resme tıklayın

Kandıra’da iki önemli açılış yapıldı. Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Kandıra Şubesi tarafından Bozburun İlk ve Ortaokulu’na yaptırılan Atatürk Köşesi ile yine Kandıra ÇYDD Şubesi katkılarıyla ÇYDD Genel Merkezi tarafından Tasvire Hurşit Güneş Ortaokulu’na yaptırılan 5 bin 446’ncı kütüphane ÇYDD Genel Başkan Yardımcısı Gülsün Kaya’nın katılımıyla açıldı.

 

İLK AÇILIŞ BOZBURUN’DA

İlk olarak Bozburun İlk ve Ortaokulu’ndaki açılış gerçekleştirildi. Buradaki törene ÇYDD Genel Başkan Yardımcısı Gülsün Kaya, ÇYDD Kandıra Şube Başkanı Sevim Deren ile yönetim kurulu üyeleri, Kandıra İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Recep Özaydın, Bozburun Muhtarı Giray Buran, Okul Müdürü Alpaslan Muti, okulun öğretmen ve öğrencileri ile çok sayıda ÇYDD üyesi, siyasi parti temsilcisi katıldı.

 

“HER SABAH ATATÜRK’E SELAM VERİN”

Programın açılış konuşmasını yapan Okul Müdürü Alpaslan Muti, ÇYDD Kandıra şubesine teşekkür ederek, “Bu güzel köşe sayesinde öğrencilerimiz her sabah Atatürk’e selam verecek. Düşmanlarımızın kıskanacağı nesiller yetiştireceğiz” dedi. Ardından söz alan Sevim Deren ise “Size bir Atatürk Köşesi yaptık. Her sabah bu köşenin önünden geçerken Atatürk’e bir selam verin” diyerek öğrencilere lunapark sözü verdi.

 

MANCARLI PİDE İKRAM EDİLDİ

Sevim Deren ve yönetimine teşekkürlerini sunan Recep Özaydın, “Desteklerinizin devamını bekliyoruz” dedi. Katkılarından dolayı da Sevim Deren’e teşekkür plaketi takdim etti. ÇYDD Kandıra Şubesi Başkan Yardımcısı Dr. Doğu Erker de Özaydın’a Atatürklü duvar saati hediye etti. Konuşmaların ardından Atatürk Köşesi’nin açılışı gerçekleştirildi. Açılış sonrası da Okul Aile Birliği Başkanı Ergün Uslu tarafından yaptırılan Kandıra’ya has mancarlı pideler afiyetle yendi.

 

KONUKLAR KAPIDA KARŞILANDI

Buradaki açılış sonrası Tasvire Hurşit Güneş Ortaokulu’ndaki kütüphane açılışına geçildi. Okul Müdürü Selahattin Kurtboğan, Kandıra MYO Müdürü Ümit Alnıaçık, okul öğretmen ve öğrencileri açılış için gelen konukları kapıda karşıladı. Gülsün Kaya, Recep Özaydın, Sevim Deren ve yönetim kurulu üyelerinin hazır bulunduğu açılış programı Kandıra İlçe Milli Eğitim Müdürü İhsan Özkan’ın katılımıyla gerçekleştirildi.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

Kurdele kesimi öncesi konuşma yapan Okul Müdürü Kurtboğan, “Bize bu kütüphaneyi kazandıran ÇYDD’ye, Essence firmasına, hayırseverlere ve bu kütüphanenin güzelleştirilmesinde emeği geçen öğretmenlere teşekkür ediyorum” dedi. Sonrasında söz alan Gülsün Kaya, herkesi genel merkez adına selamladığını belirterek şu ifadelere yer verdi;

 

“SİZLERE KİTAP YAĞDIRIRIZ”

“Türkan Saylan ve yayıncılarla yaklaşık 20 sene önce güzel bir proje başlattık. Bu proje sayesinde birçok okula şu ana kadar 5 milyonu aşkın kitap ulaştırdık. Burası 5 bin 446’ncı kütüphanemiz ve burada toplam bin 800 kitabımız var. Ama sizler bu kitapları çocuklara okutun, bizler size kitap yağdırırız.” Konuşmaların ardından kurdele kesimi gerçekleştirildi. Seda DEMİRAL

anahtar.jpg

kitap-013.jpg

#

17 Nis 2016 - 11:55 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.