Allah sana uzun ömürler versin Bünyamin Başkan!..

        OĞULCAN, SELİM VE HAKAN Akman, Yeşil Siyahlıların 21 oyuncuya imza attırdığı günde de kendi bünyelerinde yetişen bir birinden önemli 3 futbolc...

 

 

 

 

OĞULCAN, SELİM VE HAKAN

Akman, Yeşil Siyahlıların 21 oyuncuya imza attırdığı günde de kendi bünyelerinde yetişen bir birinden önemli 3 futbolcusunu Kocaelispor'a verdi. Geleceğin yıldız adayları arasında gösterilen 1996 doğumlu başarılı forvet Oğulcan İnan, 1997 doğumlu forvet Selim Kaptan ve 1998 doğumlu Orta Saha oyuncusu Hakan Ülgen bundan böyle ilimizin en büyük kulübü Kocaelispor'un başarısı için ter dökecek.

 

YAVUZ'DAN TEŞEKKÜR

Kocaelispor Kulüp Başkanı Bahri Yavuz konuyla ilgili olarak Bünyamin Akman'ın bu kentin duayen kulüp başkanı olduğunu, Kocaelispor'a her zaman destek verdiği belirtti ve Akman ile sporcuları yetiştiren antrenörler ve velilerine desteklerinden ötürü teşekkür etti.

 

#

23 Tem 2014 - 10:59 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.