Alp Ergin: Başarıyoruz

ARKADAŞLIK ÇOK PEKİŞTİ Ligin ilk yarısında fazla forma şansı bulamayan ancak devre arası kampıyla birlikte müthiş bir dönüş yapan Alp Ergin, “Kamp d...

ARKADAŞLIK ÇOK PEKİŞTİ

Ligin ilk yarısında fazla forma şansı bulamayan ancak devre arası kampıyla birlikte müthiş bir dönüş yapan Alp Ergin, “Kamp dönemi hepimiz açısından iyi oldu. Güzel bir çalışma ortamı oldu. Kamp bize performans haricinde arkadaşlık ilişkilerinin pekişmesi açısından da çok verimli oldu. Bunun ikinci yarıya yansımasını istiyorduk. Bugün zemin çok ağırdı. Ama mücadeleyi bırakmadık.

 

GÜZEL BAŞLANGIÇ OLDU

İstediğimiz anlamda oyun formatını sahaya koyamasak da bu tarz sahalarda mücadele ön planda olmalıydı ve gerekeni sahaya koyduk, skor anlamında da istediğimizi başardık. 3 puanı aldık ve liderliği averajla paylaşıyoruz. Yolumuza devam ediyoruz. Benim için de güzel başlangıç oldu. Futbol, takım sporu. Bugün ben atarım, yarın başka bir arkadaşım atar. Bu gemiyi yürütürüz” dedi.

#

16 Oca 2017 - 11:06 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.