Alp: Of maçında dersimizi aldık

Kocaelispor Teknik Direktörü Soner Alp, Ofspor maçını değerlendirirken yaptığı açıklamada “Bizim için gerçekten çok önemli bir karşılaşmaydı. Kazanmam...

Kocaelispor Teknik Direktörü Soner Alp, Ofspor maçını değerlendirirken yaptığı açıklamada “Bizim için gerçekten çok önemli bir karşılaşmaydı. Kazanmamız gerekiyordu ve kazandık. Ancak son dakikalarda, bazı hatalarımızdan kendi kalemizde gördüğümüz goller vardı. Maçı rehavete almayacaksın. Çünkü bütün takımlar puan için mücadele ediyor. Bunu bir kez daha gördük ve dersimizi aldık” dedi.

“KEŞKE HİÇ OLMASAYDI”
Pazar günü Ofspor karşısında 3-0 galipken son dakikalarda yediği iki şok golle zar zor 3-2 galip gelebilen Kocaelispor’un teknik sorumlusu Soner Alp, “Biz kendi saha ve seyircimizin büyük desteği ile 3-0 öne geçtik. Bazı anlarda rakibimiz Ofspor maçı çirkinleştirmek istedi. O da Ali Bayraktar’ın sarı kart görmesine neden oldu. Haksız bir kart oldu. Ama ne olursa olsun futbolcularımızın daha sakin olmaları gerekiyor” dedi. Soner Alp “Ali Bayraktar gibi bir futbolcunun bu hafta cezalı duruma düşmesi bizi zorlayacak. Tabii ki onun yerine bir başka futbolcu görev alacak. Ama böyle bir olay hiç olmasaydı bizim için daha avantaj olacaktı” dedi.

Alp sözlerini şöyle sürdürdü: “Artık Ofspor maçı geride kaldı. Bu hafta önce Adana Demirspor maçı var. Daha sonra önümüzdeki haftalarda Çarşamba günü oynayacağımız biri deplasmanda Eyüpspor ve ardından kendi sahamızda oynayacağımız Pursaklar maçı var. Bu 2 zor maçımızı da almalıyız. Bu maçlara çok iyi hazırlanmalıyız” dedi.

Alp sözlerini şöyle tamamladı:
“Pazar günü oynayacağımız Adana Demirspor deplasman maçı, tabii ki kolay bir maç olmayacak. Her iki takım için zor 90 dakika olacak. aAma biz kazanmak için elimizden gelen çabayı göstermek istiyoruz. 3 puan dışında başka sonuç düşünmüyoruz. Futbolcularıma güveniyorum”. Ali Bayraktar’ın sarı kart cezalısı duruma düşmesinde her iki futbolcunun hataları var. Çünkü rakip 2-0 mağlup. Ofspor futbolcusu Ahmet Hakan Arslanağız Ali Bayraktar’ı attırmak için çok çirkin davrandı ve normal olarak maçın orta hakeminden sarı kartı gördü. Cezalı duruma düşen Ali Bayraktar daha dikkatli olmak zorunda” dedi.

#

16 Şub 2011 - 10:03 Kocaeli- Asayiş

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.