Altın Kiraz’de muhteşem final!

ÖZKAN: KÖRFEZ İLÇEMİZİ İYİ TEMSİL ETTİK Tertip Komitesi Başkanı Metin Özkan, Körfez ilçeyi en iyi şekilde temsil ettiğini ve sorunsuz bir turnuvayı...

ÖZKAN: KÖRFEZ İLÇEMİZİ İYİ TEMSİL ETTİK

Tertip Komitesi Başkanı Metin Özkan, Körfez ilçeyi en iyi şekilde temsil ettiğini ve sorunsuz bir turnuvayı geride bırakacaklarından ötürü mutlu olduğunu ifade etti. Saat 18’de başlayacak olan dev şölen minik futbolcuların gösteri maçı ile başlayacak. Ardından Körfez Belediyesi Spor Akademisi Halk Oyunları gösterisi ile şölen devam edecek.

 

YILDIZLAR GELİYOOOOR!

Günün merakla beklenen aksiyonlarından birisi şöhretler maçı olacak. Kocaeli’nin ve ülkenin değerleri Engin Korukır, Güvenç Kurtar, Ümit Davala, Ergün Penbe, Orkun Uşak, Ümit Davala, Mustafa Kocabey, Kocaelispor’un unutulmaz futbolcuları, ses sanatçısı Çılgın Sedat, izlenme rekorları kıran Survivor yarışmacıları Erdi, Bulut ve Hakan günün renkleri olacak. Maçı kentimizin gururu MHK Eski Başkanı Mustafa Çulcu yönetecek.

 

NEFES KESECEKLER

Bu maçın ardından akşam 8’de muhteşem bir final maçı oynanacak. Rakiplerini bir bir eleyerek zorlu turnuvada finale kalan Dark Grup ile Hüner Teknik karşılaşacak. İki takımda da hemen hemen tüm futbolcular profesyonel liglerde forma giydi. Körfez Belediyesi Spor Akademisi Tesisleri’ndeki müthiş maçta ve final gününde çok sayıda sporsever etkinliklerde yer alacak. Erdem ÖVÜÇ

#

26 May 2017 - 12:57 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.