Amatöre hızlandırılmış program

YARIN B, C, VE D GRUPLARI OYNUYOR… Kocaeli 1.Amatör Küme Futbol Ligi B Grubu’nda lider İzmit Yenimahallespor, bir zamanlar BAL’da ilimizi temsil e...

YARIN B, C, VE D GRUPLARI OYNUYOR…

Kocaeli 1.Amatör Küme Futbol Ligi B Grubu’nda lider İzmit Yenimahallespor, bir zamanlar BAL’da ilimizi temsil eden Darıca Kale Bayramoğlu ile karşılaşacak. Maç 19.30’da Avni Kalkavan Stadı’nda oynanacak. Yenimahalle’nin 13 puanı bulunuyor. Darıca Kale ise 7 puanla 7. sırada yer alıyor. 3. sırada ve 12 puanda bulunan lider takipçilerinden İhsaniye ise olaylı maçta darbe yedi. İhsaniye yarın 6 puanla 8. durumdaki Derince Birlikspor deplasmanına çıkacak. Maç 19.00’da başlayacak ve Derince Sentetik Sahasında oynanacak. 11 puanla 4. sırada yer alan lider takipçilerinden Körfez Esenspor, 8 puanla 5. sırada yer alan Bahçecikspor’u ağırlayacak. Bu maç da 19.00’da başlayacak ve Körfez Esentepe Stadı’nda oynanacak. 8 puanla 6. sırada yer alan ve bir zamanlar ilimizi 3.Lig’de temsil etmiş olan köklü kulüplerimizden Karamürselspor, sondan ikinci sırada ve 2 puanda bulunan MAP Kavaklı’yı ağırlayacak. Bu maç 19.30’da başlayacak ve Karamürsel Stadı’nda oynanacak. Gebze’deki maç ise 1.Küme D Grubu’na ait bir maç. Bu karşılaşmada Mustafapaşa ile Denizliköyü derbiye çıkacak. Denizli Köyü takımı 13 puanla zirvede yer alıyor. Köklü kulübümüz Mustafapaşa ise 8 puanla 6. sırada yer alıyor.

 

CUMARTESİ GÜNÜ DE A-B-D’DE 6 MAÇ VAR…

Kocaeli Amatör 1.Küme Futbol Ligi’nde Cumartesi günü de 6 maç oynanacak. Bunlardan 2’si A Grubu’na, 1’i B Grubu’na 3’de D Grubu’na ait maçlar olacak. Mehmet Ali Kağıtçı’da A Grubu’na dahil iki maç art arda oynanacak. Saat 15.00’teki maçta 12 puanla 3. sırada yer alan lider takipçilerinden Gebze Kirazpınar, 4 puanla 8.sırada yer alan Bağçeşmespor’a konuk olacak. Bu maçın ardından aynı gruba dahil karşılaşmada 10 puanla dördüncü sırada yer alan Bekirdere, 1 puanda 10. ve son sıradaki İzmit Anadolu Yeniköy’ü ağırlayacak. Bu maç da 17.00’de başlayacak. D Grubu’na dahil Cumartesi günkü maçta ise 9 puanla 5. Sırada yer alan Çayırtepe, 3 puanla sondan üçüncü sıradaki Yenidoğan Serdar ile Cephanelik’te karşılaşacak. Maç 17.00’de başlayacak. Grubun diğer maçında ise Değirmendere ile Şirinspor karşılaşacak. Lider takipçisi 12 puanlı Değirmendere, 10 puanla üçüncü sırada yer alan Şirinspor ile müthiş bir maç oynayacak. Değirmendere’deki bu maç da 17.00’de başlayacak. Grubun diğer maçında Çayırova G.B. ile Turgut ile kapışacak. Sondan iki sırayı paylaşan 1’er puanlı takımların mücadelesi de ilginç olacak.

 

CUMA:

MAÇ                                                  SAAT STAT

Y. MAHALLE-D.KALE BAY.       19.30   AVNİ KALKAVAN

HİSAREYN-ÇEN.PLAJYOLU       19.00   DEĞİRMENDERE

KARAMÜRSEL-MAP KAVAKLI 19.30   KARAMÜRSEL

DERİNCE BİRLİK-İHSANİYE     19.00   DERİNCE SENTETİK

KÖRFEZ ESEN-BAHCECİK         19.00   KÖRFEZ ESENTEPE

M.PAŞA-G.DENİZLİKÖYÜ          19.00   METİN OKTAY STADI

 

CUMARTESİ:

MAÇ                                          SAAT      STAT

BAĞÇEŞME-G.KİRAZPINAR      15.00      M. ALİ KAĞITÇI

BEKİRDERE-A.YENİKÖY                        17.00   M. ALİ KAĞITÇI

ÇAYIRTEPE G.-YEN.SERDAR    17.00    CEPHANELİK STADI

NUSRETİYE-TAVŞANLI               15.00   DERBENT STADI

DEĞİRMENDERE-ŞİRİN              17.00   DEĞİRMENDERE

ÇAYIROVA G.B.-TURGUT           17.00   ŞEKERPINAR STADI

#

29 Eki 2015 - 11:48 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.457.725 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.