Anaç: Çöp yerine atık kelimesini kullanmalıyız

Gebze Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ve ÇEVKO’nun ortaklaşa düzenlediği ‘Eğitimcilere eğitim’ konulu seminer Gebze Kültür Merkezinde gerçekleşt...

Gebze Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ve ÇEVKO’nun ortaklaşa düzenlediği ‘Eğitimcilere eğitim’ konulu seminer Gebze Kültür Merkezinde gerçekleşti. Seminere Gebze’deki ilköğretim okullarında görev yapan eğitimciler katıldı. ÇEVKO eğitim Şefi Murat Anaç’ın verdiği konferansta geri dönüşüm sistemi, geri dönüşümün önemi ve tarihinin yanı sıra ÇEVKO’nun çalışmalarından da bahsetti. Çöp sözcüğünü hayatımızdan çıkarmamız gerektiğini söyleyen Anaç, “Çöp aslında doğru bir tabir değil. Çöplerin aslında bir kaynak olduğunu unutuyoruz. Kısacası çöp kelimesini hayatımızdan çıkarıp atık kelimesini getirmeli ve bunların birer kaynak olduğunu unutmadan geri kazmalıyız” dedi.

#

14 Kas 2015 - 16:30 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.