Anadolu Gençlik Derneği, Doğu Türkistan için meydanlara iniyor

Türkiye’nin en köklü gençlik kuruluşu olan AGD, daha önce de pek çok kez olduğu gibi 1 Temmuz Çarşamba günü Türkiye genelinde protesto ve basın açıkl...

Türkiye’nin en köklü gençlik kuruluşu olan AGD, daha önce de pek çok kez olduğu gibi 1 Temmuz Çarşamba günü Türkiye genelinde protesto ve basın açıklaması gerçekleştirecek.

 

ORTAK BİR BİLİNÇ OLUŞTURMAK İÇİN

1 Temmuz Çarşamba günü öğle namazının ardından Sabri Yalım Parkı’nda gerçekleştirilecek olan protesto gösterisi ve eylem ile ilgili olarak AGD Kocaeli İl Başkanlığından yapılan açıklamada “Yaşanan acılara ve zulümlere karşı tavır almak ve ortak bir bilinç oluşturmak en önemli görevimizdir. Yeni bir dünya kurma idealiyle, inançlı nesil yetiştirme gayretinde olanlar olarak Adalet bekleyen dünyaya kayıtsız kalmayacağız” denildi.

 

KİMSE BU VEBALİ KALDIRAMAZ

Bütün Kocaeli halkını daha duyarlı olmaya çağıran ve yarın yapılacak eyleme davet eden AGD Kocaeli İl Başkanı Samet Gürsoy “Allah’a ve ahret gününe iman eden kimse bu vebalin altından kalkamaz. Yeryüzü ifsat ediliyor. Doğu Türkistan, Suriye, Irak, Afganistan, Mısır, Libya, Yemen, Filistin ve onlarca ülkede insanlar kan ağlıyor. Biz yeryüzünde akan mazlum kanlarının son bulması ve acıların dinmesi için takatimizin sonuna kadar çalışmaya devam edeceğiz.  Yaşanabilir bir Türkiye, Yeniden Büyük Türkiye ve YENİ BİR DÜNYA için mücahedemiz devam edecek” dedi.

#

30 Haz 2015 - 10:39 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.