Anadolu İlleri’nde görev değişikliği!

Kocaeli Anadolu İlleri Dernekler Birliği’nde yönetim kurulunda görev değişimi oldu. Mevcut Başkan Necmettin Kaya’nın yerine oy birliği ile aynı zaman...

Anadolu İlleri’nde görev değişikliği!
Haber albümü için resme tıklayın

Kocaeli Anadolu İlleri Dernekler Birliği’nde yönetim kurulunda görev değişimi oldu. Mevcut Başkan Necmettin Kaya’nın yerine oy birliği ile aynı zamanda Kuruçeşme Trabzonlular Derneği Başkanı olan Baki Bulut seçildi. Dersimliler Derneği’nin Belediye İş Hanı’nda bulunan dernek binasında düzenlenen basın toplantısı ile değişim kamuoyuna duyuruldu.

 

“DAHA GÜÇLÜ OLACAĞIZ”

Düzenlenen basın toplantısında yeni Başkan Baki Bulut’a Kocaeli Dersimliler Derneği Başkanı Ruhi Çelik, Serhat İlleri Derneği Başkanı Nejdet Karataş ve Gülizar Tuncer eşlik etti. Toplantıda konuşan Başkan Bulut, yeni dönemde daha güçlü bir birliktelikle çalışmalarına yön vereceklerini dile getirdi. Bulut, “Ortak bir kararla göreve geldim. Herhangi bir küslük söz konusu değil. İlerleyen günlerde bu konuyu kapsamlı bir toplantı ile ele alacağız” dedi.

 

BAKİ BULUT KİMDİR?

1963 Trabzon Maçka doğumlu. İlk, orta ve lise öğrenimini Trabzon’da tamamladı. İzmit’te ticaretle uğraşan Bulut aynı zamanda Kuruçeşme Trabzonlular Derneği Başkanı. Evli ve 5 çocuk babası. Seda DEMİRAL

 

YÖNETİM KURULU

Baki BULUT (Başkan)

Ruhi ÇELİK

Gülizar TUNCER

Nejdet KARATAŞ

Necmettin KAYA

Hatice ÖRÜNCAK

Gökhan BÜYÜKSÖKMEN

yonetim-005.jpg

#

21 Nis 2016 - 17:44 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.