Anafen’in, seviye tespit sınavına rekor katılım

Anafen Dershanesi Körfez Şubesi’nin gerçekleştirdiği seviye tespit sınavına 6 bin 500 öğrenci katılım gösterdiAnafen Dershanesi Körfez Şubesi tarafınd...

Anafen Dershanesi Körfez Şubesi’nin gerçekleştirdiği seviye tespit sınavına 6 bin 500 öğrenci katılım gösterdi

Anafen Dershanesi Körfez Şubesi tarafından düzenlenen seviye tespit sınavına rekor düzeyde öğrenci katıldı. Düzenlemiş olduğu her sınava büyük ili gösterilen Anafen, son yapmış olduğu sınavda 6 bin 500 öğrenciyi sınava almanın haklı gururunu yaşadı. Milli Eğitim okullarına yönelik yapılan seviye belirleme sınavına 6 bin 500 öğrencinin katıldığını belirten dershane müdürü Yahya Tiryaki, şunları kaydetti:

ÇEŞİTLİ İMKANLAR SUNULACAK
“Dershanemiz, bir markadır. Bu artık herkes tarafından kabul edilmiş bir gerçektir. Her yaptığımız sınava velilerin ve öğrencilerin yoğun ilgi göstermesi, bunun bir göstergesidir. Burada dereceye giren öğrencilere çeşitli imkânlar sunulacaktır. Erken kayıt imkânından yararlanma fırsatı verilecektir. Biz, bize teslim edilen öğrencilerimizin en güzel şekilde eğitim alması için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz.” Öğrenciler yapılan sınavda ter dökerken, veliler ise dışarıda heyecanlı bir şekilde beklediler.

#

05 Mar 2012 - 09:06 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.