Ankara Demir, İzmit’e iddialı geliyor, ama..?

  Mavi Beyazlılar bu galibiyetin morali ile de İzmit’e iddialı geliyor.   GÜNEY’İN 9 GOLÜ VAR Play-Off hattı ile arasında 4 puanlık bir fark olan Ba...

 

Mavi Beyazlılar bu galibiyetin morali ile de İzmit’e iddialı geliyor.

 

GÜNEY’İN 9 GOLÜ VAR

Play-Off hattı ile arasında 4 puanlık bir fark olan Başkent temsilcisi İzmit’ten puan ile dönmenin hesaplarını yapıyor. Bu hesabı şaşırtmak Kocaelispor’un elinde. Etili bir oyuncu grubuna karşı mücadele edecek Kocaelispor, özellikle orta sahada önemli bir sınavdan daha geçecek. Ankara Demir’in en golcü ismi Kocaelili Güney Tutçuoğlu… Çayırovaspor, Gebzespor ve Darıca Gençlerbirliği formaları da giyen solak futbolcu 17 maçta 9 gole imza attı. Forvet arkasında oynayan Güney maç içindeki boşlukları iyi değerlendiriyor ve duran toplardaki etkinliği ile öne çıkıyor.

 

DEVRE ARASINDA 6 FUTBOLCU ALDILAR

Mavi Beyazlı ekip devre arasında Etimesgut Belediyespor’dan defans oyuncuları Kerem Hakan Vapurluoğlu ve Celal Çırpanlı’yı, Bergama Belediyespor’dan defans oyuncusu Efşan Geçgin’i, Keçiörengücü’nden orta saha oyuncusu İbrahim Bingöl’ü, İnegölspor’dan orta saha oyuncusu Okan Ünal’ı ve Ankaragücü’nden forvet Hasan Kaya’yı renklerine bağladı. Bu oyuncuların tamamı 4-2 kazanılan Bayburt maçında sahadaki yerlerini aldılar.

 

DEPLASMANDA FENA DEĞİLLER

Başkent ekibinin deplasman karnesi hiç de fena değil. 9 maç sonunda 3 galibiyet, 4 beraberlik ve 2 de yenilgi alan Demir, deplasmanda topladığı 13 puan ile grubun en başarılı dış saha performansına sahip dördüncü takımı. Deplasmanda en iyi takım ise Kocaelispor. Temsilcimiz dış sahada 18 puanı cebine koydu. Ancak Yeşil Siyahlılar iç sahada 9 maçta 4 galibiyet, 4 beraberlik ve 1 de yenilgi alarak sahasında ekstra puanlar kaybetti. İsmetpaşa Stadı’ndaki buluşmada çekişmeli ve atmosferi bir o kadar da yüksek bir maç bizi bekliyor. Erdem ÖVÜÇ

 

ANKARA DEMİRSPOR’UN DEPLASMAN KARNESİ

Bayburt GÖİ 2–3      

Kartalspor 1–0           

Çorum Bld 1–1         

Kozan Bld. 1–3         

Beylerbeyi 0–1          

Gölcükspor 2–2         

Cizrespor 1–1

Van BBSK 0–0         

Kütahyaspor 3-0

 

KOCAELİSPOR’UN İÇ SAHA KARNESİ

Tekirdağspor: 0-0

Cizrespor: 3-0

Van BŞB: 0-0

Kütahyaspor: 3-0

Bayburt GÖİ: 0-0

Altay: 5-3

Kızılcabölük: 0-1

Sancaktepe: 1-1

24 Erzincan: 1-0

#

18 Oca 2017 - 12:50 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.