Ankara ve Osmaniyeli güreşçiler Kocaeli’de

Kağıtsporlu yıldız güreşçiler, Kocaeli Atatürk Spor Salonu’nda hafta sonu Ankara ve Osmaniyeli güreşçileri ağırlayacak. Türkiye Güreş Federasyonu tar...

Kağıtsporlu yıldız güreşçiler, Kocaeli Atatürk Spor Salonu’nda hafta sonu Ankara ve Osmaniyeli güreşçileri ağırlayacak. Türkiye Güreş Federasyonu tarafından alt yapıda aktiviteyi arttırma adına bu yıl başlatılan Türkiye yıldızlar liginin ikinci ayağı Kocaeli’nde yapılacak. Türkiye’nin birçok bölgesinde yapılan yıldızlar ligi gruplarında Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor’un da aralarında yer aldığı grupta, Ankara Ulaştırma, Ankara Şekerspor ve Osmaniye Gençlikspor kulüpleri yer alıyor.

 

6 EYLÜL’DE ATATÜRK SPOR SALONU’NDA

İlk ayağı Ankara’da yapılan liglere, Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor antrenörler Gürcan Karakoç ve Olcay İnce nezaretinde on iki güreşçi ile katılacak. Bugün yapılacak lig maçlarının, alt yapı düzeyinde olması nedeniyle hayli renkli ve çekişmeli müsabakalara sahne olması bekleniyor. Antrenör Gürcan Karakoç, iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini vurgulayarak, ”Alt yapıdaki sporcuların gelişmesi adına Federasyonun bu tür müsabakaları yapmasından dolayı çok memnunuz. Sporcularımızla iyi bir çalışma dönemi geçirdik. Kocaeli’nde başarılı olacağımıza inanıyoruz. Tüm sporseverleri Kocaeli’ndeki maçlara bekliyoruz” dedi.

#

05 Eyl 2014 - 12:03 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.