ANKOMAK 30. yılında gücüne güç katıyor

    E-Uluslararası Fuar Tanıtım Hizmetleri A.Ş. Proje Direktörü Nezih Çağın fuara sayılı günler kala firmaların katılımı açısından ilginin artarak dev...

 

 

E-Uluslararası Fuar Tanıtım Hizmetleri A.Ş. Proje Direktörü Nezih Çağın fuara sayılı günler kala firmaların katılımı açısından ilginin artarak devam ettiğini belirtiyor. Çağın, fuarla ilgili şu bilgileri paylaştı: “Şu ana kadar 10 farklı ülkeden 200’ü aşkın firmanın katılımı söz konusu. Fuarın açılacağı güne kadar bu rakamların daha da artacağını öngörüyoruz. Bir önceki Ankomak rakamları ile kıyasladığımızda da karşımıza çıkan tabloya göre, şimdiden katılımcı sayısında önemli bir başarı elde etmiş durumdayız.

İVME BEKLİYORUZ

Geçtiğimiz günlerde dünya devlerinden Liebherr, marka sayısını genişleten Hasel ve birçok önemli markanın temsilciliğini yürüten Hamamcıoğlu’nun katılımları ile bir ivme bekliyoruz. Ayrıca bu yıl çok önemli devlet kurumlarının desteklerini almış durumdayız. Devlet Malzeme Ofisi, Türkiye Müteahhitler Birliği, İzmir Ticaret Odası ve KOSGEB tüm üyelerine fuar duyurusunu yapmış ve desteklerini açıklamış durumdadır.

YENİ PAZARLAR

17 ülkede 30 şubeden oluşan güçlü uluslararası ağı bulunan ITE Group Plc.’nin gücüyle ANKOMAK Fuarı, uluslararası katılımcıları ve profesyonel ziyaretçileriyle, yeni pazarlar arayan şirketler için önemli fırsatlar sunmaya devam ediyor. Bugün itibariyle en büyük katılım gösteren ülkeler içinde Türkiye, Çin, Almanya, İspanya ve Kore bulunuyor. Uluslararası katılımcıların ANKOMAK’a gösterdikleri ilgi; platformun sektör için son derece etkili bir katalizör görevi gördüğünü ortaya koyuyor.

TÜYAP FUARI’NDA

Çağın, ANKOMAK’ın sektörde yer alan pek çok önemli marka ve temsilciliklerini, Türkiye’nin önemli üretici firmalarını 21–25 Mayıs 2014 tarihleri arasında TÜYAP Beylikdüzü’nde profesyonel ziyaretçilerle buluşturacağını belirtti.  

#

08 Nis 2014 - 16:08 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.