Anneler Günü Kandıra’da coşkuyla kutlandı

    Kandıra Belediyesi tarafından Prof. Turan Güneş Kültür Sitesi’nde düzenlenen programa gelen misafirler kapıda karşılanarak hediyeler takdim edildi...

 

 

Kandıra Belediyesi tarafından Prof. Turan Güneş Kültür Sitesi’nde düzenlenen programa gelen misafirler kapıda karşılanarak hediyeler takdim edildi. Programın açılış konuşması yapan Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken; “Annelerimiz daha mutlu, daha güler yüzlü bir Türkiye'yi inşa etmek için canla başla çalışıyor. Annelerimiz sadece evlatlarını doğurmakla kalmıyor, aynı zamanda bir toplumu inşa ediyor. Bu özel günlerinde, cennetle müjdelenen annelerimizi sevgi ve saygıyla selamlıyor, sadece anne olan değil, yüreği annelik hisleriyle dolu olan tüm kadınların Anneler Günü'nü kutluyorum” dedi.

YILIN ANNELERİ

Yapılan konuşmanın sonrasında yılın annesi seçilen Şehit Oğuz Kır’ın annesi Hatice Kır, 2 engelli kızı olan anne İlknur Kocaman ve oğlunu boğulmasından sonra eşini kaybeden Hadiye Kayha’ya hediyeleri Başkan Köken ve eşi tarafından takdim edildi. Programa katılan bayanlar yerel sanatçı piyanist Salih Pınar’ın verdiği konserden sonra sahneye çıkan Kandıralı çalgıcılar çaldıkları Kandıra havaları ile programa renk kattı. Güzel bir gece geçiren annelerimiz ve gençlerimiz programdan memnun bir şekilde ayrıldılar.

#

14 May 2014 - 13:03 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.