Anneler Günü’nde anlamlı ziyaret

Kandıra Belediyesi  ekipleri, Anneler Günü dolayısı ile Kandıra Devlet Hastanesi'ne ziyarette bulundu. Çeşitli sağlık sorunları nedeni ile hastanede...

Kandıra Belediyesi  ekipleri, Anneler Günü dolayısı ile Kandıra Devlet Hastanesi'ne ziyarette bulundu. Çeşitli sağlık sorunları nedeni ile hastanede yatmakta olan annelerin, anneler gününü kutlayan belediye çalışanları, hediye ettikleri kırmızı güllerle hastaları mutlu etti. Hatırlanmaktan çok memnun oldukları gözlenen hastalar, ziyaretleri gerçekleştiren belediye çalışanlarına teşekkürlerini sundu. Hastane ziyaretinin ardından yeni bebek sahibi olmuş anneleri de evlerinde ziyaret eden ekipler, annelerin Anneler Günü’nü kutladı, anne ve bebeklerine hediyelerini sundu. Belediyenin bu ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti  dile getiren vatandaşlar, bu ziyaretlerin kendilerini çok mutlu ettiğini, ziyaretleri gerçekleştirenlere teşekkürlerini sunduklarını ifade ettiler.

#

12 May 2015 - 13:49 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.