• BIST 89.270
  • Altın 146,921
  • Dolar 3,6543
  • Euro 3,9297
  • Kocaeli : 1 °C
  • İstanbul : 12 °C
  • Sakarya : 1 °C

Antikkapı ve Sekapark Otel’de iftar keyfi bir başka

Antikkapı ve Sekapark Otel’de iftar keyfi bir başka

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Antikkapı Restoran ve Sekapark Otel, modern görünümleri, yeşillikler içerisindeki açık hava mekânları ve birbirinden leziz yemeklerinin yer aldığı zengin mönüleriyle ramazan ayı boyunca vatandaşlara hizmet vermeye devam ediyor

Antikkapı Restoran ve Sekapark Otel iftar menüleriyle Ramazan’da Kocaelililere en güzel hizmeti sunuyor. Geleneksel Osmanlı yemekleri ve künya mutfağından seçkin lezzetleri bu iki özel mekânda bulmak mümkün. Osmanlı ve Türk mutfağından farklı lezzetlerin sunulduğu Sekapark Otel, müşterilerine 45 çeşit sıcak ve soğuk yemeklerden oluşan 100 kişi kapasiteli Açık Büfe Mönüsü’nü kişi başı 32,50 liraya sunuyor. Bu bölümde vatandaşlara açık havada iftar keyfi de yaşatılıyor. 0-6 yaş ücretsiz olmakla birlikte 6 yaş ve üzerindeki çocuklarda da yüzde 50 indirim uygulanıyor. Konuklar otel bahçesindeki kamelyalarda iftar sonrası çay ve kahve keyfinin tadını çıkarıyor.
KOCAELİLER’İN UĞRAK YERİ
650 kişi kapasiteli restoranı, 600 kişilik bahçesi, 100’er kişilik alakart restoranı ve VIP Toplantı Salonu ile hizmet veren Antikkapı Restaurant Ramazan Ayı’nda da Kocaelililerin uğrak yeri oldu. Açık büfe ve gruplara özel seçenekleri ile hizmet veren Antikkapı’yı tercih edenler iftariyelikler, başlangıç salataları, zeytinyağlı, çorba, börek içli pideler, sebze, bakliyat, piliç eti ve dana etinden oluşan toplam 40’ı aşkın çeşit ana yemek, 5 çeşit yardımcı yemek, 8 çeşit tatlı ve mevsim meyvelerinden oluşan açık büfeden istediği kadar tadabiliyor. Kişi başı 35 lira olmakla birlikte maksimum 23 kişilik gruplar alınıyor. 0-6 yaş arası çocuklar da ücretsiz.
ÖZEL MEKÂNIN ÖZEL MÖNÜLERİ
Taze fasulye, enginar, kısır, türlü, patates salatası, ezmezi ve köftesi, şakşuka, haydari gibi ara sıcakların yanı sıra otelin vazgeçilemeyen tatları arasında sarma ve dolmalar da bulunuyor. Ankara tava, sebzeli köfte, piliç şinitsel, mantar soslu dana antrikot, Osmanlı mutfağının leziz yemeği sucuklu nohut, kıymalı talaş böreği, üzümlü fıstıklı pilav, elma dilim patates gibi 8 çeşit farklı ve zengin ana yemekler nezih bir ortamda müşteriyle buluşuyor. Ramazan ayının olmazsa olmazı tatlılar ise yine Türk ve Osmanlı mutfağının en gözdeleri arasından seçilmiş. Geleneksel güllaç, kaymaklı ekmek kadayıfı, baklava, şekerpare, sütlaç, kalburabastı ve Osmanlı şerbeti (şıra). Yemek sonrasında ise müşterilere Türk kahvesi ve çay ikramı da yapılıyor.

Okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan gazetemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • Nuh Çimento İÖO velileri isyanlarda30 Aralık 2013 Pazartesi 16:27
  • Battalgazi ihmal kurbanı mı?30 Aralık 2013 Pazartesi 16:26
  • Şükrü Karabalık “Zübük Davası”ndan beraat etti30 Aralık 2013 Pazartesi 16:24
  • Şükrü Karabalık “Zübük Davası”ndan beraat etti30 Aralık 2013 Pazartesi 16:24
  • Sevda’nın rüyası ailesini hayata bağladı30 Aralık 2013 Pazartesi 16:20
  • Ünlü,“2014 yılı Kocaeli’nin yılı olacak”30 Aralık 2013 Pazartesi 16:13
  • Engelliler tiyatro oynadı30 Aralık 2013 Pazartesi 16:11
  • Kocaelispor artık meclis gündeminde30 Aralık 2013 Pazartesi 16:09
  • Muhtarlar SEDAŞ’tan memnun30 Aralık 2013 Pazartesi 15:57
  • Bakan Işık, esnafla buluştu30 Aralık 2013 Pazartesi 15:53
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Kocaeli Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : (0 262) 323 39 17-18-19 | Faks : (0 262) 322 75 55 | Haber Yazılımı: CM Bilişim