AÖF’ten kayıt uyarısı!

1-12 Eylül 2014 tarihleri arasında illerde bulunan AÖF Büroları aracılığıyla kayıt yaptırabilecek öğrencilerin kayıtlarını son güne bırakmamaları öner...

1-12 Eylül 2014 tarihleri arasında illerde bulunan AÖF Büroları aracılığıyla kayıt yaptırabilecek öğrencilerin kayıtlarını son güne bırakmamaları öneriliyor.

Konuyla alakalı Açıköğretim Fakültesi Dekanlığı’ndan yapılan açıklamada, Açıköğretim Sistemine göre öğretim yapan Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerinde öğrenim görmeye hak kazanan öğrencilerin geçtiğimiz hafta başlayan güz dönemi kayıtlarının, 81 ildeki bürolar aracılığıyla 12 Eylül 2014 tarihine kadar devam ettiği belirtildi.
“Kayıt sürecinde ilk olarak internet üzerinden başvuru yapan öğrenciler, belirtilen evraklarla birlikte AÖF Bürolarına giderek hem kayıt işlemlerini tamamlayabiliyor hem de kitaplarını alabiliyorlar” denilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

“Kayıt işlemlerinde şu ana kadar bir sorun yaşanmadı. Öğrenciler, mağdur olmamaları için kayıt işlemlerini son güne bırakmamalıdırlar. Yeni kayıt olan öğrenciler temel ders materyali olan kitaplar dışında da alternatifleri olduğu ve geçen yıl uygulamaya konulan e-öğrenme portalı ile derslerine çalışabileceklerdir. Öğrenciler, e-öğrenme malzemelerini ders çalışma sürecinde mutlaka kullanmalıdırlar. Bunun için de yeni kayıt yaptıran öğrenciler, sistemden şifrelerini aldıktan sonra bu materyallere kolayca erişebileceklerdir. Ayrıca, yeni kayıt işlemlerinin ardından kayıt yenileme işlemleri de 15 Eylül 2014 tarihinde başlayacak, ardından ikinci üniversite, dikey geçiş, ek yerleştirme, lisans tamamlama ile 2014-2015 güz dönemi kayıtları devam edecektir. Daha detaylı bilgiler Anadolu Üniversitesi web sayfasında yer almaktadır.”

#

09 Eyl 2014 - 09:03 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.