Aqupark’ta son gün

Çocukların yaz tatillerini en iyi şekilde geçirmeleri ve yüzme öğrenmeleri için yaklaşık 2,5 ay önce faaliyete geçirilen Aquapark’tan bu sene 1750 çoc...

Çocukların yaz tatillerini en iyi şekilde geçirmeleri ve yüzme öğrenmeleri için yaklaşık 2,5 ay önce faaliyete geçirilen Aquapark’tan bu sene 1750 çocuk yararlandı. 5-13 yaş arasındaki çocukların aylarca gönüllerince eğlenme imkânı bulduğu Aqupark, haftanın 6 günü açıktı. Gelecek yıl tekrar kurulması planlanan Aqupark için Başkan Doğan’a teşekkür eden çocuklar “Belediye Başkanımız sayesinde güzel bir yaz tatili geçirdik. Bizlere böylesine güzel hizmetler sunan Belediye Başkanımıza ne kadar teşekkür etsek azdır” dediler. Belediye Yetkilileri de 2010 yılından beri yaz aylarında çocuklar için portatif yüzme havuzlarıyla Aquapark kurulduğunu ve bu hizmetten şimdiye kadar 25 bin 957 çocuğun yararlandığını söylediler.

#

20 Ağu 2015 - 11:15 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.