Arıklılar bu gecede coştu

Körfez Yavuz Sultan Selim Mahallesi'nde bulunan Körfez Arık Köyü Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından gece düzenlendi. Yerel sanatçıların sahne ald...

Körfez Yavuz Sultan Selim Mahallesi'nde bulunan Körfez Arık Köyü Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından gece düzenlendi. Yerel sanatçıların sahne aldığı geceye katılım oldukça yüksek oldu. CHP Sivas Milletvekili Ali Akyıldız'ın da katıldığı programa, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütleri, daire müdürleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı. Dernek yetkilileri, gecede birer konuşma yaparak burs ihtiyacı olan öğrencilere burs verilmesi konusunda herkesin üzerine düşen görevi yerine getirmesi gerektiğini söyledi. Gecede açık artırma ile satılan sazı; Körfez Belediyesi meclis üyesi Zeynel Sarıkaya satın aldı.

#

15 Şub 2016 - 12:34 Kocaeli- Yaşam

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.